FRIDAY NIGHT

Börjar bli lite av en tradition att vi varje fredag beställer hem mat och nästan alltid blir det hamburgare. Det verkar vara vår nya tacos 😉 Min favorit är Krubb. Gillar också hamburgarstugan & burgers & beers men krubb har så goda pommes! Igår blev det burgers & beers. Så kollade vi idol & käkade på golvet. Så mysigt! Nu när Lou vaknar hela tiden igen (hello fas) så delar vi upp natten så jag gick och la mig rätt tidigt. Så jobbigt att alla rutiner är som bortblåsta, som jag kämpade med hennes sömn, haha! Jaja, funkar jättebra att köra som vi gör nu iaf och snart kanske hon sover bra igen <3

Käkade också peacemärken igår och tablettaskar. Jag älskar att ta en salta katten och en tutti-frutti. Jag är ingen frossare när det kommer till sött, så tablettaskar är perfekt för mig! Satt där med min lilla skål med några godisar och kände mig som 10 år typ. Idag får vi se vad planen blir, beror lite på Lou 🙂 Men hon börjar må bättre nu, så skönt! Imorgon ska vi fira farsdag med min killes pappa och hans familj. Mys! Undrar förövrigt hur många gånger jag skriver mys? Mitt liv är så mysigt nu. Mysiga kläder. Mysiga dagar och kvällar. Mys med Lou. Ja jävligt mysigt eftersom vädret är så grått! Vill komma ut lite idag men det är inte så motiverande när inte ens Loki vill gå promenad.

Hoppas att ni har en härlig helg <3

9 reaktioner på “FRIDAY NIGHT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.