SATURDAY

Hej fina! Igår bjöd vi spontant över min killes bror + familj. Vi hade inte planerat något igår så det var kul att göra något 🙂 Vi satt och snackade, käkade mat från Kebabkungen (deras kycklinggrilltallrik mmmm) och bara hängde. Så nice kväll! När dom åkte kände jag för att vara vaken en liten stund och tillslut kunde jag inte somna förrän vid 01. Lagom skönt när Lou vaknade 6.30, haha! Blir en tidig kväll ikväll med andra ord 😉

Jag fixade mig sjukt snabbt. Hade varit och tränat just innan så det blev bara borsta genom håret, satte upp det & i sminkväg ögonbryn + lite ögonskugga längst ute av ögat för att markera det lite. Klart! Haha!

Nu ska jag ta en energishot för jag ska iväg och träna senare idag och behöver lite extra energi kan man lugnt säga. Sen i eftermiddag åker vi till min killes bror för att möta upp resten av hans familj & fira farsdag. Det är min killes första farsdag. <3 Om han gillade frukost hade jag gjort frukost på sängen men han får istället en sovmorgon och en kopp kaffe, haha. Har också köpt en present till honom. Min kille är typ den som är svårast att köpa presenter till. Han gillar inte kläder och har typ inget intresse man kan feeda. När han fyllde år förra året fick han jägarexamen, innan det en resa. Har lyckats med några andra grejer tofflor och typ en cykel men det har också blivit en hel del fails hehehe. Insåg just att han fått tre sorters tofflor av mig, men dom använder han. Vad är den bästa födelsedagspresenten ni gett någon?

5 reaktioner på “SATURDAY”

 • Tina skriver:

  Till sambons födelsedag hade jag sparat fickpengar till vår motorcykelsemester till Lofoten (hans drömresemål) och sen friade jag ? vet inte hur jag ska kunna slå detta hädanefter…

 • Catrin Öman skriver:

  Kan du inte göra ett inlägg om bra styrkeövningar för hyfsat nyblivna mammor?? Har gjort knipövningar och följt MammaMage-appen i några månader men känner att jag vill komma vidare. Behöver tips på övningar för en ond och svag rygg?.

  Grymt inspirerande blogg och härligt att följa mammalivet och känna att man inte är ensam??

 • Cindy skriver:

  Så fin tröja 🙂 på jakt efter nåt liknande. Ha en fin dag 🙂

 • Maria skriver:

  Gud vilken fin tröja!? vart är den ifrån?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.