DAGS FÖR MIG

Hallå där fina ni! Hade tänkt kika in här igen igår men nu var det dags för mig att sist i skaran bli sjuk. Hoppas att det är samma och inget nytt bara, haha! Jag blir typ aldrig sjuk så blev riktigt irriterad att det skulle komma nu. Förstår dock varför jag varit så galet trött =) senaste dagarna har jag lagt mig kl 22 så börjar kännas lite bättre! Gissa om jag var trött när vi poddade kl 20 igår, men fick så många dms med mardrömsdejter så skrattade ihjäl mig. Hoppas att ni ser framemot dom på söndag!

Tänker på framtiden typ om alla skulle få vinterkräksjuka och man samtidigt måste ta hand om en liten, hahaha hur gör man?! Minns sist jag hade vinterkräksjukan och min kille & jag var rätt nya. Efter den gången fanns inga spärrar mellan oss längre. Jag stationerade mig på toagolvet 24 h och spydde samtidigt som, ja.. ni fattar. Så jävla hemskt. Så när jag tänker på det känns det helt lugnt med en förkylning 😉

Idag är det äntligen lite ljus ute och om jag mår bättre imorgon tänkte jag ta ut min lilla tjej på äventyr. Vi har verkligen varit strandade inne med skitväder i flera veckor känns det som. Men vi har haft sjukt kul hemma! Lou är så glad över sina nya skills så varje gång hon ställer sig upp mot något skrattar hon så mycket. Det är jättekul och man blir alldeles varm i hjärtat. Min stora starka tjej, hade haft svårt att se det här framför mig när vi låg på Neonatalavdelningen för 8 månader sen. Tycker barn är så coola som bygger upp sig från inget.

På tal om barn. Blev så himla glad att ni hade nominerat mig till både årets babyblogg och Instagram. Jag brukar aldrig dela tävlingar osv men eftersom jag delar så mycket från mitt privata liv som mamma blev jag verkligen genuint glad <3 Så tack för det!! Om ni vill rösta för min blogg kan ni göra det här & min Instagram här. <3

8 reaktioner på “DAGS FÖR MIG”

 • Linda skriver:

  Fy vad trist och segt för dig att bli sjuk. Det är lite mer utmanande när man har barn och är sjuk än om man bara har sig själv. Vad roligt att du har blivit nominerad 🙂

 • Diana skriver:

  Men ushc att bli sjuk men så kul att bli nominerad. Lycka till
  din lilla sötnos är bara sååå go!!
  Lycka till med allt, hoppas du snart mår bra.

 • Julia skriver:

  Har precis återhämtat mig från jordens förkylning och känner samma – hur ska man klara riktigt jävliga sjukdomar med ett litet barn? ? Detta är typ första gången jag är sjuk sen hon kom för 9 månader sedan så ska inte klaga egentligen men det är sjukt jobbigt att underhålla en bebis när man själv bara vill lägga sig och dö typ. För att inte tala om att behöva provsmaka på mat man absolut inte är sugen på osv haha. Jag blir så känslig för smaker och dofter när jag är riktigt förkyld ??

 • Sandra skriver:

  Röstat på både blogg och Instagram!
  Tycker du är fantastisk som delar med dig av en härlig blandning av allt som hör livet till.
  Heja dig! ?

 • Emma skriver:

  Om du har lust så skulle inte du kunna göra ett inlägg med hur du tänker med kläder till Lou? ? typ hur mycket du tycker hon ”behöver” inför varje storlek och favorit ställen att handla på? ?

 • Karin skriver:

  Haha fy farao att vara så dålig i början av ett förhållande? Man är ju mer djur än människa när man är magsjuk….
  Att vara sjuk när man har barn är sannerligen en utmaning. Man får göra det absolut mest basic och får förhoppningsvis hjälp av den andra föräldern/en kompis.

 • Josefin skriver:

  Haha jag har varit med om det du fruktar med vinterkräksjukan… Tänkte exakt som du men man bara tar sig igenom det … haha.

  Först blev min då 1 -åring sjuk i det 2 dygn ( bara kräk första 8 h typ ) sen frisk 1 dygn och det dygnet blev jag sjuk och låg på toan och i sängen hela kvällen när sambon tog sonen, gud jobbigt när han grät för han ville till mig men det gick ju inte när det var som värst, sen när man var helt tom dagen efter åkte sambon på det och jag tog barnet… hehe… så gick det till hos oss. men det jobbigaste är nästa ett barn som har varit sjuk och sen blir frisk med massa energi när du är jätte sjuk och sängliggandes men man tar sig igenom det med och får ta hjälp av familjen om det går att ta ut barnet på promenad eller till lekplats ett tag❤

 • Sofia skriver:

  Var är din underbart snygga skor ifrån? Hade blivit jättetacksam för svar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.