FIX

Hej babes! I veckan färgade jag utväxten hos Marre och igår fixade jag naglarna. Köpte med mig en chailatte från Espresso House (mums) för halsen och var i väldigt god tid för en gångs skull så satt och tog det lugnt och väntade in Tiana! Gjorde lite höstliga naglar istället för dom rosa jag alltid kör.

Igår kände jag mig lite friskare så bestämde mig för att sminka mig då det ibland hjälper att bara göra sig lite fin. Funkade skitbra tills inatt när lilla fröken hade feber och vaknade hela natten. Inte så pigg idag, haha! Men solen skiner och man får vara positiv 🙂 Hade tänkt ta en sväng på stan idag och inhandla lite men det får vänta. Idag har vi faktiskt lyxat tills oss med hemstäd, vilket inte hade kunnat komma lägligare. Vi städar ju alltid på fredagar eller torsdagar men jag har varit så sjukt död. Kommer njuta extra mycket av ett välstädat hem i helgen!! Nu hoppas jag att sjukstugan blir frisk här hemma i helgen. Lou hade blivit frisk igen så vettefan vad som hände men jag antar att det är life with kids 😉

Hoppas att ni har en härlig fredag!

6 reaktioner på “FIX”

 • Karin skriver:

  Hemstäd är typ det bästa man kan unna sig??

 • Malin skriver:

  Såg på din insta att Lou hade hög feber, om den är ihållande kolla så hon inte har urinvägsinfektion! Min lilla hade hög feber utan att vara sjuk i övrigt och det visade sig tillslut att det var uvi och hon var tvungen att få antibiotika! Kram till dig

 • Frida skriver:

  Hallå väntar på er youtube kanal!! Det måste ske. Ni skulle va så underbart att följa er vardag i videoformat

 • E skriver:

  Hej Alexandra!

  Har följt dig på instagram ett tag men nyligen börjat lyssna på podden och läsa din blogg, du är grym! Jag har en fråga och det är hur du och din kille kommer göra med Lou och språk (du kanske har nämt det tidigare). Eftersom din kille kan arabiska undrar jag om Lou och t.o.m du också kommer lära er det? Är själv helsvensk men har en pojkvän som pratar kurdiska! Kram 🙂

 • Malin skriver:

  Hur fixar du dina supersnygga bryn? Vilka produkter använder du??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.