ÅRETS MAMA

Hej fina ni! Äntligen är jag tillbaka efter en riktigt jobbig helg. Sjukdom på sjukdom och Lou fick den värsta smällen med över 40 graders feber i helgen. NU hoppas jag att vi är virusfria och kan börja leva lite igen, haha! Vilka veckor vi haft. Lillan sover så himla dåligt när hon är sjuk <3 Tycker synd om henne!

Igår var det i alla fall dags för Årets Mama. Så kul att komma ut, göra sig fin & kunna prata om barn i flera timmar utan att någon tycker att man är tråkig haha! Vi var på Oaxen och det var riktigt bra uppstyrt. Hängde med några av mina favoritmamas och min kille var hemma med både Lou och Ellie. Tycker han är så cool som pushade oss att gå och styrde upp allt annat. Erik är i Kina så det var skönt att jag och Vickan kunde gå ihop ändå. Bästa killen <3

Har seriöst inte tagit fram mitt hardcore smink sen innan jag var gravid och det var kul att fixa sig lite extra. Borde verkligen göra det oftare, men känns inte som att det är värt för en hemmakväll i soffan direkt 😉 Men snart tänkte jag ta en middagsdejt med min kille. Sa att vi borde göra oss fina för en kväll ihop snart. Tror jag är lite extra taggad efter att vi varvat förkylningar några veckor här hemma. Sist ut var han som åkte på samma som Lou med hög feber och jag fick ta hand om honom lite. På något sjukt sätt är det mysigt när alla är sjuka.

Men – kvällen igår var i alla fall superkul och tack Mama för en bra uppstyrd kväll.

11 reaktioner på “ÅRETS MAMA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.