NEW PRINTS

I samarbete med Desenio 

PRINTS – HÄR

Hej hjärtan! Måste visa våra nya prints här hemma. ÄLSKAR dom! Tyckte det var så himla tomt i lilla toan, tycker det är så fint med stående ramar på en hylla så det fick bli svartvita bilder där inne med svarta ramar. Sen blev det en lite mer ”bistro” poster i köket, och vi valde bort den traditionella ramen som vi också hittade på Desenio 🙂 I Lous rum körde vi lite naturfärger och söta prints. Är supernöjd med alla! Tycker verkligen det gör så mycket med hemmet. Kan inte riktigt bestämma vilka jag gillar mest, men jag hade inte tänkt beställa några till toan först men nu känns det konstigt att vi inte hade något där innan, blev så himla nöjd! Nu känns det lite coolare där inne 🙂

Nu kan ni få exklusiv förtur på Desenios Black Weekend-erbjudande. Med min VIP-kod ”ALEXANDRA40” får du både förtur på Desenios Black Weekend OCH ett bättre erbjudande – hela 40% på posters! Koden gäller mellan 20-22 november (gäller ej på ramar eller handpicked/collaborations-posters) på Desenio.se. Bra va?! Så om ni är i behov av nya prints hemma, passa på! PUSS

7 reaktioner på “NEW PRINTS”

 • Diana skriver:

  Jag älskar deras prints, de har så mycket snyggt!! Nästan alla mina prints är från de. Men några är från andra liknande företag.
  Mina är indiantema. Love it

 • Jasmine skriver:

  Jättefint hem! En fråga, fåtöljerna du har i vardagsrummet, är de sköna att sitta i? Kram!

 • Karin skriver:

  Det här har inget med ditt inlägg att göra MEN… Jag vet att du har varit i Dubai flera ggr. Vi ska åka dit i februari (bokade idag?) två vuxna och två små barn. Har du tips eller allmänna råd? Vi har aldrig varit där tidigare. Stor kram!

 • Lina skriver:

  Hej fina Alexandra! Vart är bordet och stolarna ifrån, de som du har i köket? Väldigt bistro känsla som jag vill super gärna ha i mitt kök?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.