ONE DAY OFF

Hej fina ni! Hur gullig är Lou i sin overall från River Island? Dööör!!! Dom har sjukt fina saker, tips tips! Hade ingen aning innan 🙂 dom är lite mindre i storlek jämfört med t ex H&M. Lou har 6-9 mån på overallen och den andra beställde jag i 9-12 månader så hon kan ha det ett tag. Hon är ju faktiskt 9 månader om ett par dagar.

Igår promenerade vi till BE.CORE för sista passet i mama bootcamp. Jag är inte 100% frisk men ville så gärna vara med. Lou var dock riktigt klängig så jag tränade inte så mycket, vilket kanske var lika bra 🙂 Idag kände jag för att vila hela dagen och skjuta på alla måsten tills imorgon. Sagt och gjort. Imorgon kommer bli en fullsmockad dag så det var skönt att bara ta det lugnt en dag istället. Nu har Lou sovit 2(!!) h i streck så jag måste strax väcka henne. Ibland är det lite för skönt med egentid. Hon sover dessutom väldigt dåligt på natten nu så tänkte att det kan vara skönt för henne att ta igen lite.

Fick nyss ett så kul bud från H&M home. ÄLSKAR deras saker så blev helt pirrig. Det var en av dom finaste buketterna jag någonsin skådat. Nu är den i en vas och jag ska ha den där alldeles för länge 🙂 Hoppas att den står sig tills nästa helg. Då kommer mamma hit och ska bo hos oss! Är så peppad, vi har inte träffats sen i somras och även fast det är kul när man är många är det sjukt mysigt att få ha sin mamma för sig själv. Hon är så taggad på att hänga med sina barnbarn! Sen över julen åker vi upp så då blir det häng med hela familjen. Längtar.

Nu vaknade Lou av sig själv så ska plocka upp henne och gosa. Hon är så mysig just nu med hennes separationsångest. Hon vill helst vara i ens famn hela dagen och idag har jag bara ägnat all min fokus på henne <3 Precis vad jag behövde!

Idag fixar dom även våra nya dörrar efter några månaders väntan. I dec kommer vi även få vår balkong. Min kille har sagt att han ska plasta in varenda sak så jag inte behöver få panik på byggdamm i julpyntet, haha! Men det är bara en dag som går till ”tyngre” jobb dvs göra hålet för balkongen sen ska det tydligen inte damma så mycket. Vi får väl se.. aja, kommer vara skönt när den är klar & då är även lägenheten klar. Så då tänkte jag köra en liten housetour på IG live! Vad tror ni om det? Kram

3 reaktioner på “ONE DAY OFF”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.