VILKEN DAG

Hej babes! Imorse började jag dagen med att hitta Lou såhär i sängen hahaha! Hon sover fortfarande i nest pga hon oftast ligger kvar där lite längre och för att hon sover mycket bättre i det. Så innan nån undrar om hon inte är för stor för nest, I KNOW men jag kör på så länge hon vill ha det så haha!

Efter det gjorde vi oss i ordning (ok efter rätt många h men tar lite tid haha) för att åka på lunch hemma hos Sanne med massa andra bebisar. Lou gillade sin outfit och såg riktigt nöjd ut 🙂

Jag, Vickan, Sanne, Ida & Bisse + våra små hängde. Liten försmak på förskola, inga lugna stunder och massa gullisar! Så kul! Vi käkade Kale & Crave (så gott!!!!) som vi beställde hem från Foodora och Sanne hade dukat fint för oss <3 Efter lunchen hängde jag och Vickan kvar alldeles för länge och snackade bara. Det var en sjukt mysig lunch/eftermiddag.

Sen hann vi typ bara komma hem. Gav Lou middag & tog på mig deo (jävligt varm tröja och hann inte byta hehe) för att åka till MOS. Vi gick i några butiker innan vi gick till Ivy Revels pop-up butik som öppnar imorgon. Köpte inget förutom att vi åt en glass haha. Det var ett litet intimt event och det var supertrevligt! Hur snyggt pingisbord var det inte? Tyvärr suger jag på pingis som alla andra bollsporter så kollade bara på det 🙂 Nu är jag hemma efter en supermysig dag och chillar i soffan med GOT. Vi har börjat se om alla avsnitt för tredje gången för mig men det är så jävla bra. Så jobbigt att fastna när man behöver sova tidigt men ibland måste man leva lite också 😉 Nu ska jag mata Lou! Puss

7 reaktioner på “VILKEN DAG”

 • Vill gärna vara anonym skriver:

  Hej!!
  Kan inte du skriva ett inlägg om hur du tänker kring black friday och konsumtionssamhället överlag. Tror detta är en viktig fråga just nu som ni influencers borde prata mer om ?

 • Sofie skriver:

  Lous leopardjacka!! Så fin, var är den från!? 🙂

 • Sandra skriver:

  Vill bara tipsa om något som kallas ”sovorm”, det är som en korv som man själv formar till önskad storlek i deras säng. Finns många på instagram som syr efter sina egna önskemål om färg etc. Jag tycker den är perfekt till min dotter på 7 månader som inte längre får plats i ett nest.

 • Katrin skriver:

  Er pelsjakken fra NAKD varm? Overvejer at købe den, men er bange for, at det bare er sådan en ”pyntejakke” 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.