LAST WEEKEND

Såhär såg förra helgen ut. Feberögon och blöja (pyjamas för mig). I helgen hoppas jag på lite bättre lycka 🙂 varje fredag beställer vi hem mat, har blivit vårt fredagsmys och lyx.

Förra helgen blev det La Nonna från Foodora. Jag beställer typ aldrig kött men kanske hade järnbrist igen för cravade det? Blev DEN veckan efteråt också. Idag får vi se vad det blir!

Mamma skickade den här bilden. I vissa lägen är vi lika i alla fall, haha. Tycker inte jag och Lou är speciellt lika men nu har hon börjat sitta som mig, så gulligt. Min mini! <3

Nu har jag sminkat mig och gjort mig fredagsfin. Tänkte fota lite pga skulle vara sol idag men den har jag inte sett skymten av. Lurigt väder.

Vi har faktiskt inte planerat så mycket för helgen utan tar det som det kommer. Ser bara framemot att vi inte ska vara sjuka. Jag är fortfarande lite småförkyld så vi får se om det blir någon träning. Classic när man börjat träna att man blir sjuk direkt. Visste ni att immunförsvaret sänks just efter att man tränat? Så om man åker hem kollektivt osv får man ducka hostningar haha! Jag brukar alltid tvätta händerna efter passet + ta desinfektion bara för att det känns lite bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.