SOVMORGON DAG 2

Ibland så händer det. Imorse vid 5.30 vaknade jag av att jag hörde Lou genom lägenheten och min stackars kille kämpade med att få henne att somna om. Hon var så täppt i näsan att hon inte ville äta och hade varit vaken några h. Jag tog över och tog med täcke & kuddar till bäddsoffan. Hämtade Lou och vi la oss och myste. Så somnade hon om. Kollade kl när hon vakande. 8.44. Fan vad lyxigt! Vi fortsatte mysa lite och helt plötsligt vaknade jag igen kl 10.30(!!!). Lou sover fortfarande haha! Så trött tjej. Jag tror precis som när jag är lite sjuk att hon behöver sova ut rejält så hon kommer säkert må toppen när hon vaknar. Hon är frisk nu men lite snuvig liksom.

Men – två dagars sovmorgon. Vilken lyx! Och fan vad mysigt det är att vakna bredvid henne. För en gångs skull verkar hon sova bättre bredvid mig och det är så kul. När hon är needy/sjuk etc känns det bäst för mig att sova nära henne. När hon var mindre brukade jag ta henne till mig när hon ville upp vid 05 och ibland funkade det.

Nu sitter jag här i mörkret bredvid Lou och väntar på att hon ska vakna. Vågar inte lämna rummet eftersom hon troligtvis kommer krypa ur bäddsoffan men jag är så jävla nöjd. Pigg tjej. Pigg mamma. Väldigt trött pappa men jag hoppas att han också känner sig utvilad eftersom han fick sova ostört sen. Innan vi fick barn fanns det inte på kartan att inte sova bredvid varandra men nu delar vi upp det när Lou varit sjuk för att vi båda ska få sova lite. Hellre pigga än att båda är helt över pga principer.

Hoppas Lou vaknar snart så vi kan gå ut en sväng i solen!!!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.