DATE NIGHT

Igår tvättade jag håret och sminkade mig. Förra helgen ville jag gå ut och käka med min kille men han fick mancold så det hände inte. Inte hela världen. Men vi har seriöst inte ätit ute bara vi sen i typ juli? Så tror vi båda kände att det var dags, haha! Man blir lätt bekväm. Vi båda lever life i lägenheten och njuter av den fortfarande så mycket så det är lätt att bara glida ner i mjukisar och sitta hemma.

Jag tog på mig örhängen! Dom kommer från Only. Beställde dom till Mama egentligen men hann inte hämta ut dom. Har aldrig örhängen så det kändes piffigt 🙂 provade dock några nya produkter till håret som var alldeles för tunga. Tror jag måste tvätta om det. Ser typ redan smutsigt ut. Fail! Jag hatar att tvätta håret. Mitt hår är väldigt tjockt så det tar en evighet att föna det.

Vi gick i alla fall till Supper. Min favoritrestaurang. Om jag fick välja ett ställe att äta på resten av mitt liv hade det varit där. Lou gjorde premiär också!

Tror det var skönt för tänderna för hon ville göra såhär hela middagen, haha! Vi skrattade för det såg väldigt roligt ut. Sen fick hon smaka av nästan allt vi åt och låt oss säga att jag inte är den enda som gillar deras mat. Plus alla är så snälla när man har med barn? I alla fall dom ställen vi hunnit med. Fick en stol också för henne. Små saker man uppskattar!

Jag glömde fota efterrätterna men vi tog in alla favoriter. Nachos med hummer och smält ost. HUR gott?! Deras taco gamba med rödräkor är också galen. Chili, sötpotatispommes & ceviche tar jag nästan alltid. Min kille tog också någon korv som han gillade. Tycker det är så mysigt med smårätter där man kan dela.

Vi hade i alla fall en mysig kväll och Lou skötte sig galant. Än sålänge finns inget behov av barnvakt. Tycker det funkar super att ha med henne! Vi måste passa på innan hon börjar springa runt och leva rövare. Det var skönt att komma hemifrån en stund och äta god mat.

12 reaktioner på “DATE NIGHT”

 • Helen skriver:

  Åh det är så mysigt att gå ut att äta tillsammans, viktigt också. Man behöver få lite tid tillsammans, göra sig extra fin och bara njuta. Åh när barnen är nöjda och glada blir det ju perfekt.

 • Ebba skriver:

  Har jag missat något eller varför kom det ingen podd igår? 🙁

  • Alexandra Bring skriver:

   Vi har slutat podda! Nee skoja bara. Vi kunde inte podda i veckan pga Vickan var själv. Men nu är den uppe!!! 🙂

 • Ebba skriver:

  Såg att avsnittet ligger ute nu och såg även vad du skrivit längre ner i bloggen om podden! Tack för en superpodd!

 • Michaela skriver:

  Åhh vart är jeansen ifrån? Så snygga!!! <3

 • Johanna skriver:

  Så mysigt att gå ut hela familjen 🙂

 • Rebecca skriver:

  Asså hur gör ni med Lous nattning när ni går ut på restaurang på kvällen med henne? Vår son är snart 7 månader och somnar vid 19 varje kväll. Vill så gärna gå ut alla och äta men fasar för ett kaos när han blir trött och vill sova.. Hur löser ni det??? Kram

  • Alexandra Bring skriver:

   Vi tog första sittningen. Lou sover kl 20 så vi var hemma 19.30 och gav hennes gröt, haha! 🙂 Dom flesta restauranger öppnar kl 17 så bara att boka den. Det är också skönt för det är mycket lugnare då! Krsm

   • Rebecca skriver:

    Haha jag förstår! Och som nedan skriver, att man kan natta i vagnen kan man ju också! Ibland krånglar man till det (läs stannar hemma) i onödan och ibland behöver man bara få höra hur andra gör för att våga 🙂 kram!

  • N skriver:

   Vi var ute och åt jääämt med vår bebis de första 2 åren. Även sena sittningar!! Vi hade med välling och nattade i vagnen bara 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.