LOU UPDATE – 9 months

Nu är hon 9 månader! Min älskade unge <3 Så sjukt att tiden flyger förbi. Just nu är vi på ett så bra ställe. Skulle bara vilja pausa livet. Lou är världens gladaste och roligaste. Hon är väldigt selektiv och blir tyst bland folk. Det är inte många som får ett leende av henne utöver oss, haha.

Hennes nya favoritsaker är: ställa sig mot allt, musik och nu att vinka. Sen hon lärde sig att vinka gör hon det nästan hela tiden. Igår var Vickan här och pratade med handen så satt Lou och vinkade tillbaka. Så söt!!! Nu är hon väldigt mammig och vill krypa upp och krama mig mest hela tiden. Det är så himla mysigt och hon har ett väldigt stort närhetsbehov och vill trycka ansiktet mot en hela tiden. Hennes personlighet växer fram mer och mer. Hon är en snäll och bestämd tjej. Hon har också lite temperament haha! När jag ska tvätta hennes ansikte efter att hon har ätit kan hon bli sjukt arg på mig.

Sömnen är tillbaka efter veckor av separationsångest och förkylningar. Nu äter hon en gång innan vi sover och en gång på natten. Hoppas att det håller i sig för det är fan lyx! 🙂 Maten funkar också bra nu. Hon äter sina mål + smakar det vi äter på dagarna. Håller oss till puré som mål och lite mer konsistens när hon smakar det vi äter. Känns som hennes kväljningar blir bättre i lagom takt då och att hon vänjer sig lite.

Life with kids är verkligen på topp nu! <3

11 reaktioner på “LOU UPDATE – 9 months”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.