MINICARE SERIES II

I samarbete med ACO

Apotea har 20% rabatt på hela serien 28/11-4/12 – HÄR

Hej babes! Åh blir seriöst lite nostalgisk när jag tänker tillbaka på mitt första inlägg tillsammans med ACO och Minicare Series. Lou var så himla liten då <3 Då skrev jag om en downside med att skaffa barn, vilket är sömnen. Det har blivit så mycket bättre (oftast) ändå, men oj vad trött man är!!! För oss har verkligen uppdelning av matning under nattetid varit nyckeln för att överleva, tillsammans med rutiner. Nu har jag fått prova på att ha sjukt barn och då spelar varken rutiner, uppdelning eller något annat roll. Det enda som är fokus är att hon ska få sova, och vi hamnade på -10000 timmar med sömn. Tyckte det var så jobbigt när Lou  grät i flera timmar av utmattning och feber, det är bland dom jobbigaste nätterna vi haft sen hon kom. Man kände sig otroligt hjälplös och ville bara att hon skulle må bra. Men snabbt är det glömt.

Ett litet barn är verkligen det oskyldigaste och renaste som finns och när jag kollar på Lou känner jag bara att jag vill ge henne all trygghet, kärlek och närhet hon behöver. Jag kan faktiskt inte förklara hur stor kärleken för henne är, det är det vackraste jag upplevt och jag är så otroligt tacksam att jag har just henne. När hon skrattar och är glad, kramar om mig och söker sig till mig känner jag mig hel.

I alla fall så har vi kört med Minicare Series sen Lou var mini-mini och jag är jätteglad att få prata om dom igen då det är något vi använder dagligen här hemma. Mina favoriter är helt klart Diaper Rash Spray (ett spray man sprutar på efter att ha bytt blöja) som återfuktar och förhindrar irritation under blöjan. Inget kladd, bara att spraya på och väldigt enkelt att slänga med i väskan när man ska iväg! Den andra favoriten är Mousse Wash som Lou börjat tycka är SÅ rolig. Vi använder den varje gång hon badar för kroppen och håret. Den återfuktar huden och är speciellt framtagen för dom smås känsliga hud. Varje bad, speciellt nu när det är så kallt ute och huden blir torr, så droppar jag ner Baby Oil i badet och det är även en sak vi tagit med från dag 1. Det är ett snabbt sätt att få en vild bebis mjuk efter badet. Hon är inte alltid lika pepp på att bli insmord som när hon var mindre 😉 (OBS. Minicare Kräm är en medicinteknisk produkt. Läs bipacksedeln noggrant.)

Om ni vill testa eller bara förnya ert lager har Apotea en kampanj som ger er 20% fram tills 4 dec, klicka HÄR för att komma till den <3

4 reaktioner på “MINICARE SERIES II”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.