FAMILY WEEKEND

Om jag är lite off i helgen beror det på att mamma är här. SÅ mysigt! Hon har inte träffat Lou sen i augusti så det har hänt en hel del. Trodde hon skulle vara lite blyg men tvärtom. Mamma är verkligen poppis här! 🙂 Så kul. Mamma har jobbat som förskolelärare i många år och nu som förskolechef så hon har många bra tips.

Hur bra var inte julkalendern med Pixi-böcker? Sett att det finns jättefina ställ till såna böcker så ska inhandla ett.

Igår käkade vi på en resturang i närheten av oss. Idag har jag och mamma tagit en sväng och fixat lite julpynt mm och handlat mat. Nu har hon lärt mig att göra rödvinssås som precis reducerats klart inför middagen. Önskar att vi bodde närmare varandra men när Lou är lite mer ”med” kommer jag åka upp och hälsa på henne oftare + resten av familjen <3 Viktigt!

Hoppas att ni har en härlig helg. Nu ska jag strax förbereda inför middagen, sen ta fram ostbrickan, pepparkakorna och allt gott. Puss

2 reaktioner på “FAMILY WEEKEND”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.