FÖRSTA ADVENT

Hej fina ni! Firade ni första advent igår? Efter att mamma åkte pyntade vi vår galet breda gran och tog fram det andra. Det blir ganska sparsamt pyntat i år insåg vi då vi inte hade samma yta i förra lägenheten. Men vi ska ju fira jul uppe i Norrland så det känns lugnt. Under mellandagsrean ska vi köpa nytt julpynt inför nästa år som passar här. Nästa år är Lou nästan 2 och kan pynta med oss. Vill köpa pärlgirlang till granen och en fin spira. Om jag hittar en spira till den här granen lär vi få klippa toppen, världens längsta topp haha! Kommer se ut som en banan annars 😉

Vi käkade pepparkakor i min fina burk som jag sparat i tre år och fyller på. Vi åt också lussebullar. Mys! Hade lite kvalitetstid med min kille, vi kollade film och bara umgicks. Innan mamma kom så sov hans mamma över här så Lou har fått hänga med både farmor och mormor. Familjehelg!

Den här veckan har jag faktiskt ingenting planerat. Det känns så skönt! Vädret är grått och jag är taggad på lugna dagar med Lou. Det var rätt mycket förra veckan och det är skönt med lite kontrast. Idag tänkte jag även åka och träna! Efter alla sjukdomar har jag inte satt igång än och det är dags innan rutinen är helt tappad. Har börjat få mycket känningar i höften och jag vet att jag nästan alltid bär Lou på den sidan, så nu har jag försökt byta sida. När jag åkte iväg med Lou på event förra veckan hade jag hennes babyskydd och det blev så tungt för höften så det kändes som någon högg en kniv i den för varje steg jag tog. Exakt den känslan hade jag förut innan jag knappt kunde gå, så dags för rehabövningar och en ny sida att bära på!

2 reaktioner på “FÖRSTA ADVENT”

  • Alex skriver:

    Hej! Tack för att både du och Victoria delar med er av både era liv och er humor:) jag älskar att lyssna på er podd, dock hade jag önskat att jag hade mer tid för att lyssna. Fick en tanke häromdagen på ett förslag till poddavsnitt. Både du och Victoria är ju egna företagare och har barn. Jag skulle uppskatta om ni hade velat prata om det lite; hur ni upplevde att det var att vara gravid och vara egen men sen också att ha barn och eget företag. Det blir ju liksom lite annorlunda jämfört med om man är anställd och bara kan gå hem och vara föräldraledig. Hur tänkte ni innan ni skaffade barn? Hur blev det? Tips?
    Tack åter igen! Ni är grymma!
    /Alex

  • Malin skriver:

    Såg spiror idag på Antikt gammalt & nytt i stan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.