BOKTIPS

När jag gick ut med Loki öppnade jag brevlådan och hittade denna bok! Tänkte läsa den ikväll men Lou sov så började bläddra i den. WOW vilken bra bok! När jag skulle börja mata Lou kände jag mig helt lost och här fanns all fakta jag behövde och massa bra tips. Är fortfarande lite osäker så det blev verkligen en behövlig grej 🙂

Hittade det här receptet som jag tänkte prova till Lou idag! Tycker det är så svårt vad man ska ge osv. Fantasin är inte på topp och jag gör verkligen inte så bra bebisanpassad mat här hemma. Vill försöka bli bättre och nu känner jag mig inspirerad 🙂 Ett litet tips till nyblivna mammor eller mammor to be (pappor såklart också men vet att det är mest mammor här inne).

Idag ska vi till BVC och ikväll ska jag på middag med mina vänner! En perfekt solig onsdag 🙂

6 reaktioner på “BOKTIPS”

 • Jessica skriver:

  Bästa tipset jag har fått är att laga maten man äter hemma minus salt. Lite kryddor som chili och sånt kan bebisar äta. Dock inte brinnande hetta, men lite sting är helt okej om barnet gillar det. Vilket många inte tänker på eftersom barnmatsburkar tyvärr är ganska smaklösa. Men då slipper man också laga massa olika rätter för att göra det sk barnvänligt för det är tydligen något vi föräldrar lär in (Från podden matsamtalet)

 • Karin skriver:

  Hej! Har inget med inlägget att göra MEN?Har du kvar Bring Sportswear? Förstår såklart att du är föräldraledig just nu men är nyfiken på vad du ska göra sen? Är det i huvudsak att fortsätta utveckla Bring Sportswear eller har du andra planer? Kram!

  • Alexandra Bring skriver:

   Ja det är kvar & igång bara att jag inte jobbar aktivt med det nu. Vad framtiden bjuder på får vi helt enkelt se <3

 • E skriver:

  Kan rekommendera ”Smakäventyret”. En jättebra bok med mycket nya rön och forskning, samt att den ger tips värda att tänka på under hela småbarnsåren. Mycket bra mat-tips i den också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.