MIN DAG

Igår började jag dagen med att ge Lou gröt. Eller ja, frukt och vatten med lite gröt 😉 Ibland är det så smidigt med klämmisar men hade önskat att det fanns med högre % gröt. Det funkar ju bra som mellis men när man är iväg på kvällen etc vill jag ge Lou mer gröt. Igår beställde jag därför egna påsar från en sida som jag kan fylla med gröt och zippa igen. Mycket miljövänligare + billigare också att återanvända! Win-win.

Sen provade vi en rosett jag beställde på Etsy. Låt oss säga att den var lite större än jag föreställt mig hehe. Ville ha en fin rosett till jul/nyår men sjukt svårt att hitta ett mellanting mellan detta och dom supersmala. Jakten fortsätter!

Sen plingade dörren och jag fick ett bud från Qourn med vegetariska julsaker. Korv, skinka & köttbullar + ett kit. Det var superfint! Ska duka fram det i helgen när jag tänkte prova allt. Jag som inte äter skinka hoppas på den vi fick med 🙂 Vi fortsätter att äta mer vego/veganskt här hemma och det känns så bra. Gjorde en 7 minuters måltid som jag ska visa sen om ni vill.

Sen var det dags för lunch. Jag gjorde omeletten jag visade här från boken jag fick. Succé! Hon åt inte hela men var nyfiken och fick inga kväljningar. Toppade med lite ost! Sen fick hon lite burkmat som jag blandade med ägg för att hon skulle få i sig rätt mängd mat. Kul med nytt! Igår beställde vi hem middag och tog en myskväll, då blev Lou besatt av min mat (som alltid) så matade henne med bulgur och hummus. Fick inte äta så mycket själv men glad blev jag ändå 😉 ska köpa hem bulgur eftersom hon kunde äta det utan problem. Så kul att det funkar bättre och bättre med konsistens och ”vanlig” mat.

Sen fotade jag ett superkul samarbete som kommer upp sen. På tal om att äta mer grönt.. ja, ni får se sen 🙂 älskar att jag får möjlighet att pusha för BRA produkter! Jag jobbar bara med produkter jag hade rekommenderat utan samarbete vilket känns otroligt kul. Jag älskar verkligen mitt jobb och sen jag släppte pressen och bara var mig själv flyter allt på. Tänk att det var det som behövdes 🙂 Så kul i alla fall och jag är riktigt taggad på allt jobb. Vilket jävla drömjobb man har, tipsa om god vego mat, goda glassar, life hacks, grymma bebisprodukter osv! <3

Sen umgicks jag bara med Lou resten av dagen innan jag skulle gå och träna. Försöker att inte ha mobilen så mycket när jag är med henne. Vill att hon ska möta min blick när hon kollar på mig och inte att jag kollar ner i telefonen varje gång. Det är viktigt för mig. Jag känner att vi har en superbra kontakt och att hon känner sig trygg i att jag läser av henne och inte är disträ. Det blir mer och mer pusslande ju större hon är och ju mindre hon sover, men allt går att lösa nu! 🙂 Jobbar mycket när hon sover på dagen och kvällen. Det mesta går att fixa då men vissa gånger måste jag fota på dagen eftersom det är just i ungefär 3.5 minut just nu haha. Men jag sätter alltid Lou i första rum! Är bara så himla glad att jag fått in en sån bra effektiv rutin kring jobb att det funkar superbra <3 Obs är extremt tacksam att jag kan jobba + vara mamma samtidigt. Perfekt kombination för mig! Blev så himla glad för all kärlek jag fick på DM igår. Tycker verkligen om att jobba med sociala medier och all respons jag får när jag är transparent. Bäst är ni!

7 reaktioner på “MIN DAG”

 • H skriver:

  Hej bästa fina du! Älskar din blogg, podden o allt! Haha men en så rolig grej jag bara inte kan hålla mig från att säga nu.. hoppas du tar det rätt och inte tycker jag är värsta dryga besserwissern! Jag har tänkt på detta flera gånger nu, saken är den att jag tror du kanske använder uttrycket win-win lite fel 😀 Du brukar använda det typ när du hittar flera fördelar för dig själv med samma sak. Men egentligen är det tänkt som att det blir vinst för två olika parter! Definitionen av win-win är ett läge som är gynnsamt för alla berörda parter! Ex. att man kan använda en bok både som prydnad och till att läsa i är inte win-win. Att man skottar uppfarten och både blir av med snö samt får träning är inte win-win. Men att din mamma sitter barnvakt (för att hon gärna vill umgås med ditt barn) och att du och din kille får möjlighet att gå ut o ha egentid (vilket ni vill) när hon sitter barnvakt – det är win-win dvs win för er och win för din mamma 😀 Ett annat ex på win-win är när ett företag erbjuder dem anställda träning under arbetstid – den anställda mår bättre/får bättre hälsa (win för den) och presterar även bättre på jobbet (win för företaget). Haha som sagt hoppas verkligen du inte tar illa upp, man fattar ju vad du menar såklart! Ha det toppen och TACK för bästa podden som jag längtar till varje vecka. Jag sparar den alltid så jag kan gå ut o springa o lyssna på den på söndagen eller måndagen. Lyxigaste springturen på hela veckan! TREVLIG HELG längtar till söndag!

  • Alexandra Bring skriver:

   Hahahhaa men VAFAAAAN kanske inte borde hoppat av gymnasiet ändå! Jag kan heller inte skillnad på de & dem ? men tack för upplysningen!!!

   • S skriver:

    Heej!!!

    Nu kanske du inte vill lära dig men om du vill så kommer här lite tips ??! Jag är svensklärare och om man är osäker på om det ska vara de eller dem så kan man tänka om det hade varit they eller them på engelska, är det ”they” blir det de och är det ”them” så är det dem.

    Ibland vet man dock inte vad det ska vara på engelska så då kan man prova vilket av ”jag” eller ”mig” som passar in på samma plats. Passar ”jag” in så ska det vara ”de” och passar ”mig” in så ska det vara ”dem”. Tex ”Du skulle sett hur snabbt de sprang igår”, ”de” fungerar att bytas ut mot ”jag”, att byta ut det till ”mig” låter konstigt om fungerar inte grammatiskt ?. Ett exempel där ”mig” passar in och det alltså ska vara ”dem” är, ”Du bryr dig om dem”, det går att säga ”Du bryr dig om mig” men det är inte rätt att säga ”Du bryr dig om jag”.

    De=jag och dem=mig ?

    • Alexandra Bring skriver:

     Hahahhaa åh tack!!!! En annan fråga då, hur vet man när det ska vara vart och var? I Norrland täcker nämligen VARS upp båda ?

     • S skriver:

      Haha det var så lite så ?!

      Ska försöka förklara så att man förstår. ”Var” är var någon/något befinner sig, tex ”Var bor du” och ”vart” är vart någon/något är påväg, tex ”Vart ska du åka på semester?”. För att kontrollera att man använder det rätt kan man testa om det går att svara här/där=var (de slutar på bokstaven R) eller hit/dit=vart (slutar på bokstaven T), tex ”- Var bor du? – Här!” (låter konstigt att svara ”hit”) och ”- Vart ska du åka på semestern? -Dit!” (låter konstigt att svara ”här”). Hoppas det blev lite klarare ??! Kram

 • Penny skriver:

  Åh jag blir alltid så glad när jag läser din blogg och kollar din instagram. Du känns så härlig och äkta. Har dessvärre avföljt din syster från IG då den bara känns som ett ”showroom” där det är tillgjort. Bara ”perfekta” bilder på dyra resor och märkeskläder. Så tråkigt för hon verkar egentligen vara precis lika skön som dig som person.

 • Emmeli skriver:

  http://www.finithelabel.com.au
  Skit sööööööta turbaner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.