HEMMAFREDAG

Hej fina! Hoppas ni sovit gott?! Själv hade jag så sjukt svårt att somna om när jag matat Lou. Låg vaken från kl 6 till kl 8 och sen klev vi upp 9. Lyxigt om jag hade sovit lite bättre. Hade också SÅ svårt att somna igår. Inte likt mig, kanske betyder att jag är tillräckligt utvilad. Annars har jag varit som en klubbad säl sen Lou kom. Fick en påminnelse hur det var när hon var mini häromnatten när hon vaknade massor. Saknar det INTE haha!

Städade i alla fall lägenheten igår. Så jävla skönt! Hade bara lämnat köket eftersom jag visste att vi skulle städa. Om det är något jag hatar är det när köket är kaos. Känns ohygieniskt och jag får på riktigt panik om det står för länge. När saker är framme blir jag inte så stressad men när det är ytor som inte är rena osv får jag panne. Jaja, en halvtimme senare var det KLINISKT där inne. När min kille kom hem fortsatte vi tillsammans och nu är det bara lite tvätt kvar att vika innan det är 100% städat hemma. What a feeling! Och ja min garderob.. orkar inte ens tänka på den 🙂 Har börjat rensa den. Försöker att rensa garderoben och skänka bort/sälja saker jag gillar men vet att jag inte kommer använda mycket. Känns bara onödigt att saker hänger/ligger där. Nu har jag med flit lämnat det som ett riktigt bombnedslag för att jag ska bli tvungen att ta tag i det. Imorgon blir det nog storrensning! Förra veckan rensade jag mina skönhetsprodukter/smink och gav massor till mamma. Använder inte så mycket och då är det bättre att det kommer till användning. Är ni duktiga på att rensa hemma eller är ni samlare?

Bytte ut lite grejer i badrummet (bytte även blomma efter bilden haha) och det känns mycket mer vinter! Har inte haft någon tvålpump eller tandborstmugg så tyckte dessa passade fint och kändes lite murriga för vintern. Dom kommer från H&M home! Även parfymflaskan som jag fyllde med doftspray fick stå där. Nöjd med resultatet! Älskar små detaljer som gör mycket 🙂 flyttade också runt alla våra blommor typ 17 gånger igår haha.

Mindre nöjd blev jag med mitt julpynt av bordet. Ska försöka få ordning på det haha! Har ingen julmiddag planerad i år så får försöka fixa en så jag har en anledning. Har köpt tygservetter jag tänkte knyta fast en liten kvist på. Hur värt med tygservetter förövrigt? Tycker det känns lyxigt!

Min kille kom hem med dessa igår. Hur fin är han? Velat ha ett par mer rejäla boots som jag kan ha länge utan att dom faller ihop men har inte riktigt prioriterat det med mammapengen. Nu hade han köpt dessa <3 Han har också Dr Martens så nu kan vi matcha. Tycker han är så fin i sina så hoppas jag passar lika bra. Mamma köpte ett spray på en skobutik som gör att lädret ska bli mjukare så man inte behöver gå in dom lika länge, tror jag ska köpa det! Jag får så jääävla lätt skavsår och hört att dessa skor är döden för fötterna i början men sen blir skönaste skorna!

Efter allt fix hemma beställde vi hem hamburgare från Krubb & kollade Idol-finalen. Tyckte båda var så jävla grymma men hejade lite mer på Kadiatou men blev ändå glad för Sebastians skull, han verkar så himla snäll och go! Efter det spelade jag min nya app som min killes brors son spelar (han är 6 år hehe) som heter WOW och nej det är inte det där dataspelet, det är ett ordspel där man får bokstäver och ska hitta ord ur. Perfekt när man bara vill chilla och rensa huvudet lite 🙂

10 reaktioner på “HEMMAFREDAG”

 • Amanda skriver:

  Intressant och kul inlägg! =) jag tycker att jag är ganska duktig på att rensa här hemma. Gällande allt! Senast förra fredagen gjorde jag och sambon ett ryck och det blev två vändor till sortergården med både kläder & skor + prylar som vi skänkte. Saker om vi inte längre använder utan bara tar plats. Tänkte fråga vart du köpt dina tygservetter som du skriver om? =) det känns extra lyxigt att ha när man har middagsbjudning. Kram.

 • Sandra skriver:

  Hur redigerar du dina bilder här på bloggen/instagram?

 • Monika skriver:

  Du måååste lova att skriva hur det går med dina Dr Martens. Har kämpat förgäves med samma modell som du har men sen har jag lite av problemfötter…ganska breda är de. Jag gav upp efter att de stått och samlat damm flera månader, sålde dem till en kollega.
  Nu har jag hittat en ny modell som heter Pascal Zip och de är jätte sköna direkt:)
  Lycka till med dina fina skor!
  Kram

 • Anna skriver:

  Fina skor. Tror jag läste någonstans, kanske Kenzas blogg, att man kan lägga skorna på låg värme i ugnen en stund så de mjukar upp sig och sen sätta på dem och gå runt hemma. Har inte provat själv men det kan nog funka

 • Louise skriver:

  Vad heter sprayen??? Har ett par Martens men kan inte ha dom pga för hårda så mina fötter går ju av så fort jag sätter på mig dom.. känns rätt ovärt att ha så dyra skor bara ståendes i garderoben ?

  • Alexandra Bring skriver:

   Ingen aning men gå in till en skomakare (vi gick bredvid fastighetsbyrån på Karlbergsvägen) och fråga!!! <3

 • Maria skriver:

  Sätt på dig ett par för stora strumpor eller två/tre stycken, sätt på dig skorna, föna skorna så dom blir varma, ha på dig skorna tills dom svalnat. Det hjälper skorna forma sig efter dina fötter. Kan behöva upprörd 1-3 gånger.

 • Renee skriver:

  Undrar vart ni köpt matbordet? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.