HEJ FRÅN PARKEN

Hahah japp här sitter jag på en parkbänk. Jaha tänker ni. Kl 08 började hantverkarna med balkongen och Lou blev SÅÅ rädd för ljudet stackarn. Så snabbt slängde jag ner det viktigaste (som gick med ett inplastat kök + lous rum) och drog på mig kläderna som låg bredvid sängen (det blev vita mjukisar och en stickad tröja). I ansiktet hade jag lerfläckar pga fått världens kaoshy av några nya produkter jag provat som jag upptäckte nyss. Så jag, Lou, mina nya finnar och min fina outfit åkte först hem till Vickan och Erik eftersom vi hade deras extranyckel. Matade Lou med gröt och sen gick vi till ett café där min förhoppning var att Lou skulle somna som hon alltid gör i vagnen annars. Det blev istället övertrött skrikande bebis så jag fick svepa kaffet och ge upp. Nu äntligen somnade hon efter nästan 2 h nattning och jag vågar inte gå in någonstans eftersom jag måste öppna overallen osv och vill inte att hon ska vakna.

Det var min förmiddag! Sitter nu här i ungefär samma outfit som jag hade när jag var 14 med matchande hud. Fick dock rapport hemifrån att hålet är öppet nu och nu ska dom montera ner våra fönster och sen montera dörrarna. Så det värsta bullret är nu över. Snabbt!!! Trodde inte det skulle gå så fort 🙂

Så förhoppningsvis hinner jag hem en sväng innan jag och Lou ska på BVC! Annars går jag typ dit och hänger när Lou vaknar. Älskar att jag var helt inställd på 0 problem. Men tänker positivt i alla fall haha!

4 reaktioner på “HEJ FRÅN PARKEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.