VILKA DAGAR

Hej bloggis och förlåt att du fått lida i veckan! Herregud vilka dagar det varit. Att tajma bebis, balkongbygge och ytterdörr, samarbeten, möte med en stylist här hemma, podd, träning och massa annat… Jag har haft sömnproblem i någon vecka. Sen Lou kom har det inte funnits. Jag har totaldäckat på väg ner på kudden. Nu har jag istället legat och vridit mig i timmar och legat vaken mitt i natten. Det slog mig idag att jag inte varvat ner tillräckligt. Kanske är det också ett tecken på att jag äntligen är ikapp med sömnen efter dessa kaotiska månader?

Jag såg i alla fall ut som ovan idag. Lite fredagsfin! När jag inte kunde somna om efter jag gått upp till Lou imorse tvättade jag håret. Duschade så länge och det var så härligt att starta dagen med egentid och en lång dusch. Det händer ju aldrig numera! Efter det har allt gått i ett. Dagens guldstjärna går till balkongföretaget som avvaktade med borrandet för att Lou skulle få sova en stund. Vilka stjärnor! Är så himla nöjd med dom. Respektfulla, snabba, duktiga. Längtar tills balkongen är klar. Om någon ska bygga balkong rekommenderar jag verkligen Balcona. Det är absolut inget samarbete, bara en varm rekommendation! Är så imponerad.

Ikväll har min kille varit iväg på julbord med sina kompisar och jag har legat raklång i soffan och bara chillat. Ätit pepparkakor med ädelost på tub, chips och choklad. Tagit några klunkar vin. Jag är ju en periodare och nu är jag inte alls i en vinperiod. Bilden av det kändes bättre än att ta den där klunken. Efter Lou kom var det min största craving. Rött vin. Dricker max ett halvt glas men älskar smaken. Sen jag körde igång med träningen är cravingen borta, sjukt? Dricker nästan bara vatten till allt. Tycker att alla ”dåliga” saker smakar sämre när man inte druckit på ett tag. T ex Cola Zero. Tycker inte alls det är så gott längre.

Planen för ikväll är att somna tidigt om det går. Imorgon har jag en del jobb och på söndag ska jag försöka vara typ helt ledig. Har i alla fall haft sjukt kul med Lou dessa dagar även om dom varit busy. Hon är så rolig att hänga med. Igår stod vi och gjorde miner i spegeln och hon härmade allt jag gjorde. Skrattar så mycket med henne <3 Imorse upptäckte jag att hon har tandsprickning och snart sin första tand. Så sjukt! Jag fick min första tand när jag var 1 år så tänkte att hon skulle få sin i april typ. Stora tjejen. Bara kokosnötsfrillan kvar innan hon kommer kännas som ett barn till utseendet haha!

Nu sitter jag mest av tiden innan jag ska sova vilket det känts som jag gjort sen jag vaknade. Sen längtar jag tills min kille kommer ner i sängen bredvid mig. Hatar att sova ensam och förutom att han snor alla mina kuddar är han ett riktigt bra sällskap att sova med. Vi sover exakt likadant med lagom space mellan oss men ändå känner man närvaron. Förra veckan vaknade jag av att han hade alla våra 16 kuddar (?) utom en som han i sömnen snodde under mitt huvud. Haha. Så väckte honom och frågade om jag kunde få en kudde i alla fall, så såg jag att han låg och funderade över vilken av dom som var minst viktig. Kuddtjuven!!!!

Hoppas att ni har en härlig fredag. Kommer svara på alla kommentarer i helgen <3

6 reaktioner på “VILKA DAGAR”

  • Emma skriver:

    Shiiiiit 16 kuddar???? Hur får ni plats med det hahaha… Har fyra enorma kuddar å det täcker ju hela övre delen av sängen liksom.

  • StrongMama skriver:

    ååå vad snygg du ser ut på bilden!!!

  • Malin skriver:

    Hej tjejen. Ville bara säga att du är så otrolig uppskattad av mig. Du har verkligen poppat i dina roligheter efter du blev gravid och är så genuin och härlig att följa. Det är så avslappnade att se på dina sociala medier och man känner verkligen att du gör allt i din makt för att vara och leva ärligt – det är så modigt och inspirerande! Det är gott att se att du verkar lycklig och trivs i mammarollen, och inget av det du gör känns skrytigt. Lycka till med allt i livet och keep up the good work så länge som du har lust på dina sociala medier. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.