SUPERSNABBA FRALLOR

Heeej babes! Vaknade med ny energi och helg = måste kännas. Bestämde mig för att göra omelett som min kille gillar eftersom han var ute igår 😉 Men Lou sov (ville inte väcka henne) så han hann vakna och tydligen var det väldigt lugnt igår. Istället fick han vara med Lou så lagade jag brunch, omeletten + testade baka supersnabbt bröd. Jag drack grönt te med mynta till. Mums!

Här är receptet på världsnabbt bröd:

5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
2 msk rapsolja
2 ½ dl mjölk

Sätt ugnen på 250 grader. Blanda mjöl, bakpulver & salt. Tillsätt rapsolja och mjölk. Jag rörde bara runt smeten med en sked (ska vara väldigt kladdig), häll sen ut lite mjöl på bänken och gör en rulle av degen. Dela den i 6 bitar och forma dom till bollar. Pensla med vatten. Grädda i mitten av ugnen 12-14 minuter. Servera!

Min kille sa att det här var den bästa brunchen jag gjort till honom men det var så jävla längesen jag gjorde brunch sist så vet inte om det är så trovärdigt haha!! För omeletten tog jag 6 ägg, 1 dl mjölk, massa kryddor och stekte! Sen la jag över cheddar cheese + kalkon på ena halvan och vek den dubbel. Lou älskade den 🙂 Hon har blivit besatt av allt jag äter så hon sitter och skriker om jag inte ger henne. Hinner inte ens äta egna tuggor innan hon vill ha mer, haha! Superbra att hon har aptit för hon är aldrig så taggad annars men drygt när jag är superhungrig och det bara är just min mat hon vill ha.

6 reaktioner på “SUPERSNABBA FRALLOR”

 • Therese skriver:

  Alltså, VA SJUKT GODA frallor!! ? Tack så otroligt för tipset och receptet. Jag bytte ut mjölken mot havremjölk då sonen min är allergisk mot mjölk, och vetemjölet mot glutenfritt mjöl då jag är gluten intolerant. Funkade galant! Tack Alexandra!

 • Karin skriver:

  Såg en bild på din insta idag där du tog en selfie i badrummet. Du har en superfin långärmad vit tröja på dig. Varifrån kommer den? Blev så sugen på att köpa en likadan?

 • Sara skriver:

  Visst har du IT cosmetics CC creamen? Vilken färg har du? Är liknande dig i hudton och funderar på Light eller Light Medium..
  Kram! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.