SENASTE DAGARNA

Fan vad jag inte suttit ner en sekund och tagit det lugnt sen jag skrev sist. Inte för att jag haft 100 jobbsaker. Nu har det istället varit julbak igår och Lous tand som spökar.

Vi börjar med lördagen. Vi skulle till min killes brorsa och Lou sov så länge att jag hade världens tid att fixa mig haha! Fick massa frågor om den här toppen och jag visade upp den i min haul med Chiquelle förra månaden. Tycker den är superfin och liknar ingen annan i garderoben. Körde blå kostymbyxor och blått hårband från Nakd. Hann t o m ta en selfie. Blev dock lite stressad för kom på att vi hade slut toapapper. Men den här selfien påminde mig att köpa så det är fixat nu 😉

Igår gjorde jag Lou lite julfin med sin monsterrosett. Har även beställt några nya lite mindre från en svensk sajt jag hittade. Dessa kom från Etsy och vågar inte riskera det igen. Sen åkte vi till Vickan & Erik för att fira tredje advent.

Kolla vilka sötnosar! Grabbarna fick hänga med småttingarna medan jag och Vickan seriöst bakade typ åtta julrecept. Glömde helt bort att fota allt men vet att hon ska lägga upp dom på sin blogg så ni får kika där! 🙂

Borde fotat innan vi bakade allt när jag fortfarande var lite fräsch, såg endast less ut här haha! Det var i alla fall mysigt även om jag tröttnade efter ca 3 saker. Snön föll med världens största flingor utanför och vi hade julmusik. Det första juliga jag gjort i år förutom vårt halvdana julpynt. Det var på tiden! Tänker att jag ska ta revansch nästa jul och även ha med mig Lou på allt pysslande. Dock kör jag rött läppstift december i ära och jag gillar verkligen det. Här har jag ett från Chanel.

Idag kom vårt balkongföretag och jag tog på min sjukis massa kläder. Inatt var det kaos och det slutade med att vi sov i sängen tillsammans. Man vet att Lou inte mår bra när hon vill sova med mig. Jag passar dock på att njuta av det och att hon är lite needy. Hon var så bestämd med att jag skulle sova bredvid så när jag försökte smita ur sängen när hon sov, vände hon sig direkt och sa ”NEH” tills jag somnade bredvid.

Dom som bygger balkongen sparade virket som blev över så vi kunde elda det. Vilken jävla brasa jag fick till. Blev nästan lite stolt! Perfekt sätt att få upp tempen i lägenheten snabbt.

All tid jag haft över idag och när Lou tillåtit har gått till att fortsätta rensa garderoben. Nu är jag äntligen klar. Jag körde stenhård rensning och rensade sånt jag gillar för mycket men använder för sällan. Så onödigt att det ska ligga och damma. Nu är det så fint det kan bli där inne och jag kan inte sluta undra över hur jag kan använda så mycket saker.. nu är regeln en in en ut här i alla fall. Ska skänka bort och sälja en del av grejerna.

Nu sitter jag äntligen i soffan och andas för första gången idag och är redo för en ny natt av kaos. Lou har redan hunnit vakna och gråta en gång sen jag började blogga. Blir nog sällskap i sängen inatt med. Hoppas dock att jag får sova några fler timmar inatt, men mest av allt hoppas jag att Lou inte har så ont. Har preppat med alvedon men hon är också förkyld pga tanden så tror det mest är att hon är täppt som gör henne frustrerad nu. Tur att man börjar bli rutinerad på förkyld bebis!

5 reaktioner på “SENASTE DAGARNA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.