SNÖ

Hej fina! Idag började jag dagen med att fixa juliga naglar. Glömde fota när det var ljust ute så här kommer en mörk bild 🙂 Bytt om till mina juligaste brallor och dom tar mig tillbaka till sist jag hade dom i 6e månaden. Bra feeling kring dom brallorna!

Sen åkte jag hem till den här lilla fröken <3 Fröken tand. Vilken resa alltså. Sjukdomar, tänder och allt spelar ingen roll. Jag är bara så glad att jag får spendera alla dagar med henne och har möjlighet att umgås så mycket med henne. Vi får se hur jag känner kring förskola efter sommaren men just nu känns det väldigt långt borta. Vet inte hur jag skulle klara av en dag utan den här <3 Nu har hon i alla fall somnat och jag ligger helt utslagen som vanligt. Hoppas verkligen jag får sova inatt!! Men – balkongen är typ på plats?! Sjukaste någonsin! Lou sov till 05 inatt innan hon drack lite vatten, men hon vaknade så ofta pga ont. Lillan! Hon somnade iaf om själv alla andra gånger så är hoppfull för natten.

Hade egentligen velat ta en vinterpromenad idag men vi stannade hemma eftersom Lou är lite febrig och kollade in snön från gamla balkongen. Vill verkligen gå till Hagaparken innan snön är borta. Hoppas! Annars blir det en himla massa snö till helgen när vi åker uppåt. Hur sjukt att jul snart är här?! Nästa år ska jag ta revansch. Då ska det julmysas VARJE dag. Har inte ens gjort egen gröt i år. Men nästa år ska vi fira här och då kommer jag vara tvungen att fixa massa även om jag är trött 😉

Nä nu ska jag göra 0 knop. Har städat hela lägenheten idag så jag känner att jag verkligen kan njuta. Hatar när det är stökigt hemma! Är man hemsk om man redan vill ta bort julpyntet för att få det mer cleant…….

1 reaktion på “SNÖ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.