MORNINGS

Hej finisar! Nästan varje morgon när Lou vaknar är jag så otroligt trött. Då är det tacksamt att kunna sitta och kramas och vakna till lite. Lou är superpigg jämt, haha! Varje dag kl 9.00 äter hon gröt och vi leker. Jag har en korg med leksaker jag häller ut över golvet men det slutar ändå med att hon står vid mig. Igår var jag borta några h och sen var hon ett plåster. Man blir så glad och känner sig saknad! <3

Igår blev dom klara med balkongen. Är inte det helt sjukt? Det tog bara drygt en vecka! Byggställningarna är kvar och vi ska boka besiktning, samt betsa golvet dom lagt och sätta speglar i sidorna av dörröppningen och byta handtagen till mässing. Men det är såna småsaker och sånt min kille styr upp 😉 Är verkligen så imponerad. Vi fick sagt att det skulle vara klart i februari (antar att dom vill vara safe med tidsplanen) så vi kunde inte tro att det var sant! Vi ska vara här på nyår så det känns sjukt skönt att inte ha papp i halva lägenheten haha. 9 månader tog det, men nu är vi fan klara här hemma!!!!! Vi firade igår med en björnkram och gick runt och tittade i vårt drömhem. Vilken magisk känsla. Och vilket team vi är. Min familj <3

2 reaktioner på “MORNINGS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.