BYE 2018

I samarbete med Bring Sportswear

Hej babes! För er som missade min IG story är det full fart på lagerrensning på Bring Sportswear för att få plats med lite nytt 🙂 Min lilla bebis som har fått ligga i dvala medan jag hängt med Lou. Det var ett jobbigt beslut men samtidigt något som tagit nästan all min arbetstid och inget jag tagit ut en krona från så även fast det var tufft och jag kände att jag kastade bort något jag jobbat upp kändes det som det självklara valet. 2019 är tanken att jag ska börja jobba igen så får vi se hur det går!

I alla fall så får ni 50% på ALLT. Om ni vill fynda något för träningen till ett bra pris så anger ni koden ”BYE2018”. Kom till shoppen – HÄR. Ha i åtanke att leveranstiderna är längre pga jul och alla röda dagar <3

För framtiden, hur hade ni önskat att produkter såg ut? Hade ni velat ha bredare sortiment (dvs ej bara träning) eller något annat? Själv vill jag jobba mer med hög midja och lite mer basic. Det hade dock varit roligt att bredda lite men jag vet inte exakt hur jag ska göra.. kommer i alla fall några produkter i januari som väntat på lansering :)!

22 reaktioner på “BYE 2018”

 • Emma skriver:

  Hade gärna sett långärmat och inte så tight om magen hehe ?

 • Sara skriver:

  Hej!
  Sport bh för storbystade men som är snygg!!
  Tights med högre midja för mammamagar
  Träningslinnen som är snygga i ryggen.

  Kram

 • Martina skriver:

  Hög midja och matchande crop tops till är väldigt nice!

 • Olivia skriver:

  Mer mörkare färger!

 • Sandra skriver:

  Åh va kul!
  Önskar tjockare leggings, så man kan squata utan att visa för mycket av underkläderna.
  Några mer lösa linnen som passar bättre post-pregnancy.
  Amnings-sportbh!
  Vanliga bomullstights med bas-linnen och t-shirts hade jag handlat hos dig för att supporta.

  Önskar dig all lycka!

 • Emma skriver:

  Tights som inte är see-through.
  Tights med låg midja, känns som att alla fina tights är high waisted.
  Tights som även långa tjejer kan ha och inte endast folk under 168 cm.

 • Lovisa skriver:

  Högmidjade & lite tjockare i materialet så det inte lyser igenom. Och för att inte få cameltoe hehe….

 • Sanna skriver:

  Tights med hög midja som hjälper till att få sin lösa mamma-mage att inte flyga när man gör viss hoppövningar, tjockare i tyget och gärna mörka dova färger ☺️

 • S skriver:

  Basic, färger som kan matchas ihop, tights som är mjuka utan att va see through, high-waist, snygga träningslinnen som inte är föööör tighta, någon snygg detalj ☺️? Något som funkar till både sturketräning och yoga helt enkelt! ?‍♀️?️‍♂️

 • Emilia skriver:

  Mjuka träningsplagg som man kan yoga i <3

 • Ida skriver:

  Babykläder??

 • Tilda skriver:

  Du borde satsa på gravid/mammakläder. Tights i fina färger & sköna material!
  Kram

 • Emma skriver:

  Jag är en sådan som avskyr hög midja och ”hårt” material hehe. Kör enbart med gymsharks kläder, har aldrig hittat något liknande och tycker ofta träningstights blir obekväma och skaver, men inte deras.

 • Amanda skriver:

  Hög midja, bred linning.
  Oversized crop tops, crop hoodies med logga längs hela ena armen?
  Sport bhs som” täcker gankska mkt” som klarar högintensiv träning. Perfekt med hög midja byxor.
  Shorts som inte sitter tight, tighta shorts i lite längre modell
  Minibands för rumpträning

 • Josefin skriver:

  Håller definitivt med om tights med bred linning som ”håller ihop” en eventuell muffin top haha! Gärna mörkare färger, älskar detaljerna du ofta har på dina tights! Tycker det är så snyggt när detaljerna sitter på sidan av benet då jag personligen tycker det ger en slim-effekt 😀

  Håller även med om crop-tops som matchar tightsen! Personligen älskar jag när tights/byxor går till naveln och toppen går lite längre ner än bara under bysten så att det inte blir alltför mycket ”mage” a-la 90-tal haha. Långärmade tröjor/t-shirts i beiga/jordnära färger är också skitsnyggt.

  Tycker det är så kul att du ber dina följare om tips! Du är bäst! <3

 • Sara skriver:

  Gärna kanske lite större storlekar ☺️

 • Karin skriver:

  Basic färger. Lösa linnen med fin rygg. Kläder lite mer åt yogahållet dvs väldigt mjuka och ej tighta. Kram!

 • Mathilda skriver:

  Jag gillar basic linnen i dova färger och sköna material! Gärna lite roliga modeller på linnena och inte magkort utan vanlig längd 🙂

 • Lizzie skriver:

  Tycker du ska fortsätta med träningskläder, du gör det såååå bra! Definitivt tights med hög midja, crop tops med lång ärm, sport bh med padding (uttagbar) och allt i de underbara basfärgerna du jobbat med hittills! Varför finns det tex inga vita sporttoppar? Linne / crop / långärmad.
  Så kul att du ska köra igång igen!

 • Johanna skriver:

  Större storlekar!!!

 • Angelica skriver:

  Definitivt höga i midjan, kanske seamless. Som en ovan skrev, sportbh för intensivare träning. Olika toppar i olika format, linnen, kortärmad, croptp, ”vanliga” osv. Ska bli så kul att se vad det kommer bli till kommande år!!

 • Malin skriver:

  Tights som INTE är see through!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.