SNAPSHOTS FROM HOME

Hej fina ni! Har känt mig lite uttömd sista dagarna så tänkte att jag skulle passa på att bara slappa dom här dagarna mellan jul & nyår. Det var verkligen välbehövligt! Nu börjar energin komma tillbaka 🙂 Men ni har förmodligen sett mig leva loppan på IG story så ni är nog inte oroliga att jag har gått under jorden haha. Har bara inte öppnat datorn på hela julen. Har fixat hemma, hängt med Lou & min kille, sett fler filmer än jag gjort på hela året och struntat i allt som heter kostcirkeln. Idag är det sista dagen på året och imorgon blir det ”New year new me” med rutinerna hehe 😉 Men skönt att bara få vara ibland!

La upp en haul från hemmet häromdagen så tänkte dela lite snaps här. Har inte visat så mycket på ett tag! Jag tycker verkligen att jag börjar få detaljerna på plats.

Ikväll blir det nyårsmiddag hos oss. Sitter och myser med Lou nu innan det är dags att köra igång. Tänkte passa på att locka håret nu (eller ja, förmodligen när Lou sover) eftersom det aldrig kommer hända annars. Har inte bestämt vad jag ska ha på mig men det känns inte så himla viktigt, däremot har jag bestämt Lous outfit för typ 2 månader sen trots att hon kommer gå och sova nästan samtidigt som alla kommer. Logiken haha.

Kikar in här senare! <3

12 reaktioner på “SNAPSHOTS FROM HOME”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.