NYÅRSAFTON

Hej fina ni! Hoppas ni hade en bra nyår?! Vår var helt perfekt. Lugnt, mycket skratt & familj. Hade inte kunnat välja ett bättre sätt att fira på 🙂 Men innan vi började fira så firade vi Loki som fyllde 3! När jag adopterade honom fanns inget exakt födelsedatum så 31/12 står det på alla papper. Stackarn som har sin dag samtidigt som alla fyrverkerier. Men det gick bra i år med! Hög musik i hans rum + tuggben och promenaderna långt från tolvslaget.

Klädde på Lou en riktig festblåsa. Hon såg ut som en krypande maräng haha! Gullisen <3 Hon kämpade att vara vaken till 19.30. Sen vaknade hon massor pga alla fyrverkerier. Hördes väldigt högt in i sovrummen men det gick ändå bra!

Vi köpte helium och ballonger och pimpade matsalen. På nyår får det vara hur mycket glitter och grejer som helst tycker jag. Vi tänkte plocka undan allt idag men slutade med att vi städade kl 02 inatt. Skönt att vi är likadana haha. Kan inte slappna av när det är stökigt och man ska sova. Är ni likadana? Imorse tog min kille Lou och städade undan det sista. Vilket kap <3 Och vilken skön känsla att vakna till ett städat hem. Haha, vi är next level på att njuta av städat.

Glömde tyvärr att ta bild på huvudrätten och efterrätten men vi brukar dela upp att ett par gör en grej var. Vi gjorde huvudrätten och sen gjorde jag cake pops nyårs edition. Försökte kolla videos innan på hur man bäst doppar i choklad för blir alltid så jävla fult när jag gör det. Det hjälpte inte… har dock beställt ett kit nu på eBay som jag hoppas kan hjälpa mig! Lou fyller ju 1 i februari och då vill jag lyckas 😉

Efter det spelade vi ”Vad gör jag?”, en jätterolig app jag kan tipsa om! Sen inväntade vi 12-slaget och när det kom så skålade vi alkoholfritt. Fick några riktigt arga DM’s om det men såhär tänker jag kring alkohol och barn: jag har absolut inga problem att ta något glas men jag vill inte att Lou ska uppleva fulla vuxna i sin barndom då jag själv tyckte det var sjukt obehagligt. Vill inte att några minnen från hennes högtider ska kantas av för stora mängder alkohol. Eftersom vi alla var på samma nivå valde vi att öppna alkoholfritt istället för champagnen vi hade. Absolut inget fel att ta ett glas champagne på 12-slaget men jag menar bara på att alkohol i mängder inte kommer förekomma hos oss. Hoppas det förtydligade något 🙂 Kan förövrigt varmt rekommendera dessa! Så goda och smakar knappt alkoholfritt.

Jag hade på mig det jag visade i en haul innan nyår. Allt kommer från Na-kd. Kändes som jag hade mjukisar hela nyår vilket var helt perfekt. Körde dock inga skor inne förutom för bilden. Jag brukar aldrig ha skor på mig inne. Har ni det?

Det var vår nyår! Hoppas att ni hade ett härligt firande hur ni än spenderade det. Önskar er all lycka och hälsa inför 2019 <3

6 reaktioner på “NYÅRSAFTON”

 • Frida skriver:

  Förstår helt hur du tänker kring alkohol, barn och alla dessa högtider. Mina jular och nyårsaftnar var kantade av alkohol och det var då rakt inga barnens högtider. Nu väntar jag mitt egna första barn och jag kommer att göra allt i min makt för att hålla mitt barn så långt ifrån personer som inte kan hantera alkohol som möjligt.

 • Hanna skriver:

  Fick ingen i sällskapet dricka alkohol under kvällen?

  • Nina skriver:

   Fick? Alexandra var ju tydlig med att alla hade samma uppfattning om alkolholkonsumtionen under kvällen – dvs noll.

 • Ava skriver:

  Så himla bra och hälsosamt tänk kring alkohol och barn! Har själv växt upp med en alkoholiserad förälder, precis som många barn gör just nu! Tänk om alla kunde ha samma inställning som dig, vad bra världen varit!

  Jag har aldrig någonsin skor inomhus men min lillasyster envisas alltid med klackar inne på nyår, tycker det är så himla roligt! Trodde inte att andra också hade det, haha!

 • Amanda skriver:

  Jag har aldrig förstått skor inomhus, oavsett högtid. Jag skulle få lite ångest av att ”skita ner” personens golv eller kanske rispa golvet om jag hade stilettklackar ? Tycker inte heller att folk ska ha det på hos mig heller haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.