BACK TO LIFE

Hej babes! Såhär ser jag INTE ut just nu. Kan typ knappt se nåt pga ögonen så uppsvällda av trötthet. MEN Lou sov 20.00-07.30 i ett utan mat. YEY! Så inte hennes fel att jag är trött. Jag såg film inatt. Känns alltid så jävla värt att vara vaken sent när man är det, tills dagen efter…

Men – nu är ledigheten över och det är dags att komma i bra sömnrutiner! 🙂 Hur sjukt mycket blåste det inte inatt?! HELT galet! Blåser fortfarande massor och då är det ändå ”lugnt” här jämfört med i norr bland annat. Spooky!

Har i alla fall sett fler filmer den här julen än vad jag gjort under hela året tror jag. Allt från The Holiday (så fin <3) till hypade Bird Box. Har gråtit så mycket under julen pga det haha. Men så mycket bra filmer på TV! Följer ingen serie just nu förutom Vikings som kommer på torsdagar så det har blivit film istället. Vill inte börja se någon serie nu för jag har ingen självkontroll när det kommer till serier. Kan se så många avsnitt i streck och eftersom det är Lou som gäller på dagen brukar det bli VÄLDIGT sena nätter och jag vet redan det. Noll kontroll. Meeen livet är lite tomt utan någon serie så vi får väl se när vi börjar med nåt nytt. Följer ni någon bra serie just nu?

3 reaktioner på “BACK TO LIFE”

  • Annie skriver:

    Kollade klart på vår tid är nu som är jätte jättebra och har börjat kolla på Dirigenten som verkar spännande, finns så många svenska bra serier nu, ett annat tips är jägarna. Kram!

  • Lisa skriver:

    Kolla på You på Netflix! Sjukt spännande och riktigt obehaglig. Handlar om en kille (Dan från Gossip Girl) som börjar stalka en tjej.

  • Maria skriver:

    Bodyguard på Netflix. Du MÅSTE se den! Så spännande och sjukt välproducerad. Bara sex avsnitt och en säsong än så länge = perfekt. Man hinner inte bli manisk, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.