LOU SOV EN HEL NATT

It’s a miracle! Lou sov ju 20.00-07.30 i ett inatt utan att äta eller dricka något. Vilken sjuk känsla! Trodde aldrig den här dagen skulle komma. Innan jag fick barn trodde jag att alla barn mirakulöst sov hela nätter när dom var typ 6 mån men tji fick jag. Haha, tji fick jag. Så konstig grej att säga men känns helt naturligt att skriva? Vissa saker skriver jag som jag aldrig säger. Jaja, tillbaka till natten. Vi har ju successivt vant av Lou att äta på natten och länge kämpat med att lära henne att somna på egen hand. Den kombinationen var äntligen succé 🙂 Nu kommer jag inte ta ut något i förskott för vet hur det är. Har blandat ut hennes ersättning med mer och mer vatten för varje gång och låtit henne vara för att försöka somna om själv istället för att springa in direkt.

Nu får vi se hur natten blir men det här kommer jag leva på ett tag.

Väntar in min kille nu som är och tränar, och jag har precis lagt Lou. Vi ska äta sen middag + kolla på en serie som en av er tipsade om ”You”. Såg att det bara fanns en säsong vilket är perfekt. Då kan vi inte kolla för mycket haha. Vickan tipsade om den för någon vecka sen också + såg att den fått bra betyg på IMDB. Spännande!!!!

5 reaktioner på “LOU SOV EN HEL NATT”

 • Elin S skriver:

  Men GRATTIS! Kommer själv ihåg hur det var när jag hade yngre syskon och de alltid grät under natten och vägrade sova. SÅ skönt när de faktiskt började sova hela natten. Ni är så fina tillsammans!

 • Emmi skriver:

  Miss the days when you used to write few sentences also in English! I enjoy your blog but my swedish isn’t that good that I could understand everything you write 🙂

 • Penny skriver:

  Haha tycker det enda man hört genom åren är att barn typ aldrig sover. ? lite därför jag vänta så länge innan jag skaffade dem. ?

 • Josefin skriver:

  Kan du inte berätta lite mer hur ni gjorde? Hur en typisk natt såg urät före hon sov själv samt hur ni gjorde. Behöver nya tips och idéer för min lilla kille ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.