FULL RULLE

God morgon babes! Hoppas ni sovit gott?! Själv tog jag en 2 h nap igår så det här med att somna tidigt gick inte som planerat. När Lou vaknade 7.30 försökte jag få henne att somna om men det gick såklart inte. 7.30 är ju verkligen inte tidigt men ändå visade jag Lou hur mörkt det var utomhus och tänkte att hon kanske tror att det är natt då haha 😉 Om inte min kille var uppe med Lou inatt (tror inte det) så sov hon 20-07.30 igen (!). Helt sjukt!

Sen nyår har jag gått omkring i mjukisar och min killes t-shirt, osminkad och rufsigt hår. Ikväll ska jag träffa upp mina vänner så det känns skönt att få fixa mig lite. Har varit så skönt att bara vara under hela julen utan något inplanerat men nu är jag lite klar med det!

Hur som, Lou är så rolig nu och ÖVERALLT. Hon bytte krypstil till att krypa som vanligt från att köra någon form av masken och satan vad snabb hon är nu!!!! Över alla lister och upp mot allt. Det räcker med några sekunder och det går att hitta henne typ överallt. Förut ville hon vara i samma rum som mig men nu kör hon bara. Hon kryper runt i hela lägenheten och älskar att göra allt vi säger nej till. Hennes favoritsaker nu är att ta Lokis mat/vattenskålar i köket och hälla ut, vår drinkvagn som är fylld med whiskeyflaskor och tvättstället som står upprätt mot väggen. Men jag tänker att det kan vara bra att låta allt vara framme och förhoppningsvis börjar hon lyssna någon gång. Nu ser hon bara jävligt busig ut och stannar upp 1 sekund för att sen fortsätta. Eftersom jag får bära upp henne från alla ställen har jag fått sjukt ont på ena sidan av ryggen där jag bär henne så försöker bära på andra sidan. Hoppas styrketräningen räddar mig!

Nu ska jag jaga Lou igen 😉

7 reaktioner på “FULL RULLE”

  • Anna skriver:

    Våran dotter på 11 månader älskar order NEJ hon gör det bara mer och mer då haha. Så här är det kallt, saker går bara sönder.

    Men något helt annat, såg på instagram att renoveringen va Done. Fantastiskt med balkong men vart är elementet? ??, hade varit livrädd för kallras ?.

    • Alexandra Bring skriver:

      Hahaha verkar även vara Lous favoritord! Vi har inget element i köket men det är så bra tätat så vi behöver inget där ? Dock ska vi sätta ett i hallen för där tog vi bort det gamla när vi ändrade planlösning. Och stormen i dagarna fick oss att inse att vi även måste täta lite fönster + den gamla balkongen. Kanske inte heeeelt klara men nästan! ?

  • Sanna skriver:

    Förlåt alltså om jag säger det (gillar dig stenhårt) men hur mycket förväntar du dig att Lou ska sova egentligen?! Ungen har ju sovit 11,5 tim i streck och ändå försöker då få henne att somna om vid 7.30??? ?Jisses, chilla lite med hennes sömn. Ungen sover ju grymt bra

    • Alexandra Bring skriver:

      Hahahaha jamen gud jag håller med dig men kände ändå att det var värt ett försök, man vet aldrig ?

  • Linda skriver:

    Haha ååå, skulle nog ändå rekommendera att plocka bort saker, vi har en femåring som fortfarande inte lyssnar ibland gällande saker man vill ha ifred 🙂 Och 1,5-åringen har då inte lärt sig NEJ än… Fast hon är bra på att ”städa” 😀
    Skulle nog fått gråa hår redan om jag inte haft hemmet någotsånär barnsäkrat…
    Men på den roligare sidan så blir det bara skojigare med barn när de passerat året, det kan jag lova 🙂

    Mysig blogg du har!

  • Emma skriver:

    Hur mycket sover Lou på dagen nu? Och om hon sover mer än hon ska på dagen väcker du henne då? 🙂 min käääära dotter tyckte att det var morgon halv 5 imorse, tänker att hon kanske ska sova mindre på dagen men de tar emot att väcka henne ?

    • Alexandra Bring skriver:

      Hon sover ca 1-1.5 h ibland 2 h på dagarna. Men vissa dagar sover hon bara en gång! Hon är inne i en sjukt bra sömnsnurra nu men tar inget för givet ? snart kommer det väl en tand eller något annat..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.