TORSDAG

Hej babes! Igår poddade jag med den här filuren. Direkt hon kom hit ba ”VI BORDE FOTA BILD TILL PODDINSTAN IDAG” så var hon helt fixad. Själv hade man inte ens några ögonbryn haha. Jag kände ba det finns gränser. Sen la jag ändå upp en bild. I veckans avsnitt som kommer pratar vi bland annat om HSP som jag tycker är SÅ jävla intressant! Ni måste lyssna om ni är lite känsliga som jag.

Sen drog jag på mig mina Martens som jag fick av min kille. Första gången. Tänkte att det passade bra när jag inte skulle gå så mycket. Inga skavsår än! Mötte upp Vickan & Mimmi för en middag på Raw. Så mysigt att hänga med mina tjejer och det har blivit lite standard att vi går dit!

Det var skönt att hoppa i lite kläder och fixa sig. Har ju som sagt glidit runt som ett troll sen nyår.

På väg hem såg det ut såhär. Det enda jag tänker varje gång jag ser snö är att jag vill säga ”Winter is coming”. Nån fler som är taggad på GOT i april???? Så sorgligt att det är sista säsongen. Enligt mig är det den bästa serien som någonsin gjorts.

Sen såg jag och min kille senaste avsnittet av Vikings. Tycker Vikings är ok men inte sjukaste serien. Men nu är man i den så då kollar man varje torsdag. Vilka serier följer ni?

Lou var så orolig. Fick gå in och lägga handen på henne för att hon skulle komma till ro. Sen inatt var hon superledsen och bet på sin snutte. Japp, tand tänkte jag. Smörjde in med lite alvedon på tandköttet och så somnande hon. Kollade imorse och jajemen, ett hål i tandköttet. Tandis nr 2 då! Haha, skönt att hon sov bra några nätter för om det blir som sist kommer det bli någon riktigt jobbig vecka nu =) Nästa vecka har jag ett stort jobb så hoppas hon mår bättre då! Vi ska nämligen fota/filma här och göra en liten förändring.

Nu fredag och på dagens schema efter lite jobb blir det mys med syrran & Sanne <3

8 reaktioner på “TORSDAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.