MYSFREDAG

Hej babes! Hoppas ni haft en fin fredag?! Vi mötte upp syrran och begav oss mot Brillo där vi träffade upp Sanne & Frans. Sen käkade vi lunch. Jag tog spaghetti vongole som jag aldrig brukar ta. Det var SÅ gott. Jag bad om extra vitlök, har någon gång läst eller hört Bianca säga att man alltid ska be om det för Vongolen inte kan bli misslyckad då? Haha! Der funkade i alla fall toppen för det var SVINgott.

Efter en mysig lunch gick vi i några butiker och jag försökte hitta något att ha på mig nästa vecka då jag ska på en gala. Hittade ett par fina brallor så får vi se om jag kan gräva fram någon bra överdel här hemma. Min garderob är fan inte gala någonstans haha! 🙂 Dessutom har jag inget lash lift kvar, gamla julnaglar, årets utväxt och blek som ett spöke. Men det är tyvärr svårt att hinna fixa allt sånt med Lou. Nästa gång jag fixar håret ska jag gå ljusare igen så jag inte behöver hålla efter det så mycket. Det är liksom inte realistiskt att jag kommer fixa utväxten varje månad. Men får slänga på mig smink och hoppas på det bästa typ 😉

Lou var supersnäll hela dagen trots tanden som spökar. Det är så roligt med Lou för hon gillar verkligen inte när okända människor försöker få kontakt med henne. Och hon kollar alltid på mig för att se om någon är ”ok”. Om jag ler kan hon också le. Försiktig tjej med främlingar som mamma!

Direkt vi kom innanför dörren sa jag till min kille att jag ska gå och träna NU. Så fort man sätter sig ner är det typ kört. Och igår hade jag sovit bra så kände att det var perfekt att köra igång då. Så härligt att starta den ”jobbigaste” tiden dvs fredagkväll.

Körde det jag ogillar mest = rygg. Passet blev toppen. Sen åkte jag hem och bytte av med min kille som också gick och tränade.

Som jag sagt så ska vi göra något kul här hemma. Kolla vad tomt det är i matsalen!!!! Rummet blev helt plötsligt enormt.

Sen beställde jag hem den här från Apotea på kvällen och fick den igår kl 08. Älskar hemleverans! Jag har provat den här fast den vanliga. Den här är för torr hy som min syrra tipsade om. Den är SÅ bra + billig. Drygt en hundralapp. Vickan använder hela serien men jag vågar inte gambla med min hy när jag har mycket jobb nästa vecka. Men kan rekommendera den!!! 🙂

1 reaktion på “MYSFREDAG”

  • Alina skriver:

    Hey.
    I’ve been waiting for the English translation you did a while ago. I love love love your blog and the content you do, but Swedish language is a bit hard for me. All tho I live in Finland so I should know something. Anyhow is there a possibility to do a little translation?

    Thanks for being so inspiring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.