GALA NIGHT

Hej fina! FÖRST – tack för bombandet med massa grönt igår. Nu jävlar ska vi få in mer grönt i det här hemmet!!!! 🙂

Ikväll ska jag på Cancergalan. Går väldigt sällan på event men just detta kändes extra viktigt. Jag som gråter så mycket kommer väl ha blöta ögon i dagar. Jag har ingen lash lift kvar och ingen vattenfast mascara så det får gå som det går 😉 Har även fått nån inflammation + vagel i ögat, en finne mitt över ögonbrynet osv. Haha! Kul man är hemma 99% av alla dagar och inget sånt händer, men DIREKT man ska vara fin händer det.

Många har i alla fall undrar hur jag lockar håret, la upp det på min story + la den som highlight under BEAUTY. Väldigt oavancerad teknik och jag vill inte ha sådär superlockigt utan bara ”naturliga vågor”.

Idag har vi fått en STOR leverans och matsalen är fylld till kanterna av det som ska vara där sen. Sen hann vi även åka och fixa pass tack vare massa hjälp från er <3 så ikväll ska vi boka våran första riktiga familjesemester. Eftersom jag inte reser så mycket längre blir jag sådär pirrig av att boka en resa. Fantastisk känsla! Och så kul att få visa Lou sand, bada med henne i poolen och ha sommar. I somras var hon ju inte så medveten av sig. Men nu är hon på G! Så kul!

Nu måste jag hoppa in i duschen och testa kläder. Har verkligen ingen aning om jag har något jag kan ha. Typisk Alex-framförhållning.

5 reaktioner på “GALA NIGHT”

 • Johanna skriver:

  Ha en trevlig kväll 🙂

 • Hanna skriver:

  Hej!

  Har följt dig under lång tid och uppskattar verkligen din blogg och din instagram. Det känns ärligt och härligt och det är så roligt att få följa med på din resa, särskilt efter att Lou kom till världen 🙂 Mitt intryck av dig är att du är påläst och kunnig och jag måste av den anledningen få fråga om valet att åka till Dubai. Är det ett medvetet val? Varför välja att åka till ett land som utnyttjar arbetskraft under slavlika förhållanden? Ett land där kvinnor diskrimineras både genom lag och handlingar? Ett land där medierna inte är fria och där motståndare till diktaturen sätts i hemliga häkten? Jag förstår ju självklart att du inte står bakom sådana värderingar, men är det inte att resa etiskt att undvika att resa till sådana länder?

 • C skriver:

  Vartifrån har du köpt din fina topp? 🙂

 • Matilda skriver:

  Älskar din tröja! Var har du köpt den? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.