FIRANDE & TEST

Igår var dagen fylld av jobb. Voice over + fota hemma hos Vickan för kampanjen vi gör. Min kille fyllde år igår och fick bestämma vad vi skulle göra. Vi beställde hem hamburgare och såg film. Inte så svår att tillfredsställa 😉 Skålade i alla fall med bubbel i glas jag fick i ett bud för någon vecka sedan. Fick massa frågor om dom, märket är Riedel 🙂 superfina! Min kille fick en jacka, handskar och mössa i present. Den varmaste vinterjackan!

Imorse kom ett team hit kl 08 och började packa upp och montera. Idag fotas det för fullt här hemma och det ska bli så kul att visa er. Sen provade jag ett smink för ett eventuellt samarbete men det var tyvärr ingen favorit så fick snällt tacka nej.

Ska alldeles strax möta upp dom som filmar som är med Vickan idag. Imorgon blir det heldag här med foto. Idag fotas produktbilder men imorgon ska jag och Lou vara med + Vickan och Ellie på ett hörn. Full rulle i veckan!

8 reaktioner på “FIRANDE & TEST”

 • Romana skriver:

  Var har ni köpt ert soffbord? Den e såååå snygg!

 • Bella skriver:

  Spännande att få se vad det är som ni håller på med där hemma :)!

 • Linnéa skriver:

  Har säkert missat om du skrivit de tidigare, men vaaaaart i från är din svarta fåtölj på första bilden?? så snygg! en sista fråga, hahah, är den skön?
  kram

 • Hejjhej skriver:

  Hur håller du din viskos matta ren och fin? Speciellt när ni har barn, jag och min man har lite svårt att hålla den ren haha o väntar barn om bara några dagar och jag funderar på om man ska lägga mattan i ett annat rum för det kommer bli smutsigt med spya och allt sen haha. Tänker på Lou du säger att hon leker mycket på mattan för den är så mjuk. Men till min fråga hur gör du för att hålla den ren när ni har barn också? Har en exakt likadan. Tack för en bra blogg!!

  • Alexandra Bring skriver:

   Vi är extremt försiktiga med den ljusa i vardagsrummet. Vi har en filt nedanför när vi äter framför tvn pga så klantiga haha 🙂 Den mörkare i kontoret är vi inte alls lika försiktiga med då fläckar inte syns lika tydligt. Men att fukta en trasa med pyttelite såpa har fixat några fläckar för oss! Men inte blöt, bara fuktig! Dock spyr Lou typ aldrig längre. Kram

 • Mikaela skriver:

  Hej Alexandra! Kommer du ha flera samarbeten med Jotex snart?? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.