DEN VACKRASTE MORGONEN

Det här mina vänner är vyn jag möttes av imorse. Följde soluppgången och WOW vad vackert. Hela himlen brann! Helt plötsligt kändes det helt ok att Lou vaknade en stund efter 06. Vet inte varför men hon har börjat vakna så tidigt på slutet? Spelar som ingen roll vad jag gör, hon vill ändå upp. Hoppas det beror på att det varit så högt tempo här hemma i veckan och att hon kan komma ner i varv lite och sova mer <3

Hon är i alla fall så mysigt eftersom hon är tröttis. Vi har suttit och kramats i soffan rekordlänge. Har varit borta mycket i veckan, mycket mer än vad hon är van med och hon visar att hon saknat mig. Hon låtsasgråter (det är nåt nytt) tills jag tar upp henne och håller om henne. Lilla hjärtat! Får lite ångest men samtidigt är det bra att hon får vara mycket med min kille utan att jag är ”i vägen” för dom. Eftersom jag är mest med henne och varit mammaledig med henne kan hon vara rätt mammig.

Var det någon av er som följde morgonens vackra himmel?

7 reaktioner på “DEN VACKRASTE MORGONEN”

  • Sanna skriver:

    Haha åh gulle, låtsasgråt är bäst. När min tjej drar ihop hela ansiktet i förtvivlan från ingenstans då vet man. Lyfter upp henne och direkt kommer världens malligaste leende och så blir hon såååå nöjd? dom lär sig tidigt vad som funkar för snabb uppmärksamhet ?

  • Lovisa skriver:

    Japp, följer soluppgången varje dag haha. Min lilla grabb på snart 8 månader vaknar jämt mellan 5 och 6 på morgonen…. Tycker det är helt okej ändå eftersom sambon ändå går upp då för att hinna till jobbet. Så uppskattar att äta frukost ihop 🙂

  • Anna skriver:

    Haha så roligt att du skriver ”min kille” och inte hennes pappa, fick tänka till en extra gång så jag inte missat något! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.