JAG OCH PLÅSTRET

Tjena från mig och världens sötaste plåster! Haha alltså Lou har typ blivit en bebis igen? Så konstigt. Vet att jag läste något om det i appen Wonder Weeks men hon har varit så needy. Hon vill seriöst ligga som en bebis igen och låtsasgråter hela tiden om jag inte bär runt henne. Idag skulle vi duscha, dvs jag duschar och hon sitter i sitt badkar vilket brukar vara det bästa hon vet. Slutade med att hon satt i min famn och duschade med mig, haha! Det är väldigt mysigt men lite svårt att göra något annat 🙂 Hennes sömn är även lite galen just nu men antar det hör ihop. På tisdag ska jag iväg på en jobbgrej på kvällen så jag hoppas hon är ok med det! Matningen är jobbigast eftersom hon egentligen vill sitta i mitt knä och äta. Försökte häromdagen med gröten, hahaha kaos.

Hennes övriga saker förutom att sitta i min famn är att utforska varje millimeter på mig. Hon ska peta med fingret i munnen, ögat och känna på ögonbrynen. Hon gjorde även något supergrepp på min nipple, gjorde så jävla ont. Flashbacks till amningsförsök hehe. Hon gör också allt hon vet att jag berömmer t ex klappa händerna, spela på gitarren och sjunga etc. Överöser henne med kärlek och närhet i överflöd för det känns som att hon verkligen behöver det. Lilla hjärtat!

Så min dag idag är jag +1 i allt. Så skönt att jag körde storkok igår (mutade Lou med en jävla massa majskrokar och rån) så det finns mat! Tänkte försöka baka lite sen om det går bra. Gjorde i alla fall det HÄR receptet igår men tillsatte yoghurt, chili & sambal oelek. Jag freestylar typ alltid när jag lagar mat och ändrar alltid i recepten för att jag ska gilla dom mer. Blev supergott!

Vegetariskt för mig och delade på såsen och la i kyckling till min kille.

Annars har jag bara fotat lägenheten i helgen och det kommer ni få se sen. Ska bli kul att visa er lite nytt. Har lite nya detaljer här hemma som gör att det känns mindre sterilt och mer som ett familjehem. Love it!

Nu ska jag återgå till plåstret som fått en ny blöja av min kille <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.