EN SÄMRE MORGON

Hej fina! Såhär snygg var jag imorse haha. Straight from the bed-look. Om ni såg på IG var det en kaosnatt när Lou ville upp kl 04. Den där himla tanden som spökar… tog typ en timme sen somnade hon om och då var jag KLARvaken. Hyfsat trött. Och om det inte vore nog så har jag fått någon slags inflammation i mitt bröst typ?! Ingen aning men har så JÄVLA ont. Känns som det brinner och är typ rött och svullet. Så imorse fick jag en akuttid 20 min innan, vilket är typ den tiden det tar att gå dit så jag och Lou fick ta en powerwalk. Fick remiss så ska få kolla upp det lite noggrannare. Jag är inte den som går till läkaren för vad som men just brösten känns som att man verkligen vill kolla noga. En gång fick jag en knöl som var sjukt stor, blev så orolig! Visade sig dock vara en fettknöl men jag är alltid noga med att kolla sånt.

Nu blir det i alla fall hang loose för min del för bh är liksom inte ett alternativ. Tur att vi avbokade allt idag så kan jag glida runt här hemma i en mysig skön tröja! Och Lou får ha ont i lugn och ro.

Hoppas att er dag startat bättre än min 🙂

3 reaktioner på “EN SÄMRE MORGON”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.