FRIYAY

Hej fina! Ser ni hur trötta ögon jag har? Haha. Min kille sa imorse att jag borde börja käka mina vitaminer igen. Och ja, exakt såhär känner jag mig när jag har brist på något. Så jävla dålig på att komma ihåg bara! Men nu ska jag skärpa mig. Känner mig lite nere pga så lite energi. Blir också en ond cirkel utan träning osv. Nu blir det nya tag!!! Mitt hår verkar inte lida av vitaminbrist i alla fall, det blir bara mer och mer välmående och tjockare? Massa hår har gått av och jag har en sån ”lugg” av babyhår hela pannan men ändå verkar det komma massa nytt. Vet inte vad som hänt men tackar för det 🙂

Just nu sitter jag och spanar på lite nytt till Lou inför semestern. Hon har nästan vuxit ur allt i sin garderob så det är på tiden att köpa lite nytt. Måste också köpa uv-dräkt + hatt. Är SÅ taggad på att bada, busa och leka utomhus med henne. Hon har börjat förstå så mycket mitt lilla hjärta. Igår ville hon bara mysa hela eftermiddagen/kvällen i soffan och visade olika skills typ klappa händerna och visa hur stor hon är och skrattade nöjt, haha! Aldrig hänt förut att hon bara vill hänga och vara nära så länge så jag njöt verkligen. Jag tycker det är lite svårt att veta vad man ska göra med sitt barn i den här åldern? Vi kör mest race här hemma där Lou kryper mellan saker att ställa sig på. Hon är inte så intresserad av sina leksaker? Vi brukar bläddra i hennes pekbok som hon fick av mormor i julklapp och jag låter som olika djur, det är en hit. Att gå promenad med vagnen är inte hennes grej, hon sitter en stund sen vill hon upp. Vad brukar ni göra med era barn när ni är hemma? Tror vi ska börja gå till öppna förskolan sen men jag är så nojig för alla sjukdomar den här årstiden (hehe tjena hönsmamman). Igår hade vi mammaträff hemma hos Bisse och för första gången kändes det som att Lou ville leka med dom andra. Dvs ta deras leksaker och reta dom som hon gör med Loki haha!

Lou med sina bästisar Ellie & Frans!

Hennes favoritleksak just nu är dosan till Apple TV:n och hon tycker om att trycka på knapparna och kolla vad som händer på tvn. Känns dock inte som världens bästa leksak 😉

9 reaktioner på “FRIYAY”

 • Maja skriver:

  Känns lite roligt när du säger att du träffar din mammagrupp men sen så visar det sig att det är bara Victoria och Sanne ?

 • Emelie skriver:

  Hej!
  Tack för en instagram och blogg som känns äkta ☺️ Ett tips! Vår son (7 månader) älskar också dosor, helst tv-dosan! Så i julklapp fick han en egen tv-dosa med sitt namn på, en riktig hit! (En riktig tv-dosa men utan batterier, och så är det bara klistrat dit bokstäverna i hans namn, bra så en ser skillnad 😉 ) Han är hel nöjd med den så nu får den riktiga vara ifred 😉 Kanske kan va nåt? ☺️

  Varma hälsningar,
  Småbarnsföräldern Emelie

 • Malin B skriver:

  Har 3 flickor och alla tre har gillat att leka med vatten i den åldern som Lou är i nu. jag har tagit bunkar, visp, skedar, decilitermått och satt oss i duschen . Dom har kunnat hålla på väldigt länge med det och jag kunde tom fila fötterna och fixa sålänge :). Annars är tips att gå till biblioteket och läsa böcker, gå och gunga ( lite kallt nu men en stund funkar) , leka kurragömma, bygg en koja och mys i med böcker o färska bär.
  Tack för en fantastisk inspirerande blogg som alltid gör mig glad (trots enorm sömnbröst pga ettåring som gillar att vara vaken nattetid )
  kram

 • Ella skriver:

  Testa att vända på sittdelen i vagnen, så att hon ser mer. Då kanske vagnpromenaden blir mer intressant. Vet att många inte vänder riktning så tidigt men mina barn har tyckt att det var roligare att åka vagn och titta på annat än mamma Sen kan man också fästa olika leksaker o små böcker på vagnen så hon har ngt att pyssla med under färden.

 • Anna L skriver:

  Jag tänker tvärt om, gå till öppna förskolan bli sjuk och härda immunsystemet lite. Min precis fyllda ettåring ÄLSKAR att leka med andra barn och veckans höjdpunkt är dem två dagarna vi går till öppna förskolan. Hon skulle bli tokig över att vara inne hela dagarna med bara mig.

  Gillar hon musik? Vi brukar kolla på barnplaneten en gång om dagen på youtube, sjunga låtar och göra rörelser till. Det har hon gillat sen hon va liten.

  Och är först nu för några veckor sen som hon började intressera sig för sina leksaker igen om jag leker med henne. Annars är kastruller, stekspadar, matlådor en höjdare för då gör hon likadant som mamma. ?

 • Sara skriver:

  Jag vill också uppmuntra till öppna förskolan, men jag förstår din oro. Om jag ser att ett barn är snorigt och hostar, då brukar jag gå hem så att vi inte blir smittade. Men dem flesta föräldrar brukar ju ha vett nog och hålla sina små sjuka hemma ☺️ Min son har utvecklats så mycket sedan vi började gå på öppna förskolan! Som en ovan skrev så är det verkligen veckans höjdpunkt.
  Finns det babyrytmik eller babysim i närheten? Det brukar uppskattas och är väldigt lärorikt ☺️

  Tack för en fin blogg!

 • Natalie skriver:

  Hej! Måste bara säga att jag älskar ditt hår! Färgen och allting är bara helt perfekt! Har du några smarta knep för att få håret långt, tjockt och friskt? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.