NY DAG NYA TAG

God morgon på er! Såhär startade jag dagen 🙂 Hur mysigt? Lou klämde ihop min hud och pussade magen. Så gulligt för mig som vet att hon legat där inne.

Började se en serie min lillebror tipsade om när Lou somnade ”Friends from collage”. Det är hittills en sån serie jag inte klarar av, haha! Det är en komedi men med underliggande dåliga saker så jag får typ en klump i magen. Hoppas den blir mindre jobbig :))))

Igår blev det en hemmafredag och idag ska vi till min killes brorsa. Kan inte fatta att vi om två helger kommer vara i solen. Innan dess ska jag köra en all-in-må-bra-camp. Dvs äta vitaminer, mycket grönt & träna på rutin. Vill vara så energifylld som möjligt när vi är där och maxa dagarna. Förra gången vi var där för över ett år sedan låg Lou i min mage och jag fick feber av all ansträngning.

Visst såg det härligt ut? Hahaha! Känns spontant som att den här resan kommer bli lättare även fast Lou är med.

När jag ser andra gravida blir jag lite avis på det fina dom har framför sig, men en del av mig känner att näää, vet fan inte om jag pallar hela karusellen igen. Hoppas den delen blir mindre! Är i alla fall så tacksam att vi har Lou oavsett vad framtiden bär på <3

4 reaktioner på “NY DAG NYA TAG”

 • Hejhej skriver:

  Så roligt att läsa det sista i ditt inlägg, här sitter man höggravid bf+3 och är så less på att vara gravid vill bara att bebis ska komma ut!!!! Jag tvivlar starkt på att jag kommer sakna detta hahaah den här foglossningen och all smärta, men sparkarna i magen är mysigt

 • Mrs Toro skriver:

  Vilka underbara bilder, det ser ju så sött ut! Jag kommer ihåg de där söta händerna från mina barn, mina bebisar. Men nu är det stora tjejer på 8 år. Jag kommer alltid att sakna bebis tiden men jag är ändå rätt tacksam att de är stora och så självständiga som de är. Men jag säger det då, mins, dokumentera och njut av den här tiden för sen DÖR man för att få se en liten video, bild eller vad som, från bebis tiden. <3
  Kram

 • Bella skriver:

  Lou är väl inte ens 1 år gammal? Och du är inte så gammal? Så om ni vill ha fler barn är det ingen brådska tänker jag och det kanske behöver gå mer tid för att hjärnan ska hinna glömma det jobbiga med graviditet/förlossning och bara minnas allt som mysigt ?

 • Stine skriver:

  Hei! Lurer på hvor det runde bordet du har på kjøkkenet er ifra, og stolene? Har lett rundt på bloggen men klarer ikke finne noe svar på det! ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.