SÖNDAG

Hej fina och hej söndag! Gud försökte hitta några roliga bilder att posta men jag fotar verkligen bara Lou. Skärpningggg! Här hade man gjort sig lördagsfin och allt haha. Vi var i alla fall hos min killes brorsa på kalas med galet god mat och massa libanesiskt. Hans mamma gör dom sjukaste pirogerna, tror jag hämtade tre gånger. Älskar piroger! Lou åt potatisgratäng till middag. Så soft att kunna ge henne bitar av det jag äter.

Men – SÖNDAG = ny podd. Vi snackar Elle-galan, gör Myers Briggs personlighetstest (har ni gjort det? Någon som blev samma som mig?), om hur svårt vi haft att visa kärlek, om Vickans dyra shopping och konsumtion överlag. Såklart massa annat också. In och lyssna om ni har en lugn söndag <3

5 reaktioner på “SÖNDAG”

 • Malin skriver:

  Vilken bokstavskombination fick du, undrar hon som inte hunnit lyssna på podden. Själv fick jag infj.

 • Bella skriver:

  Jag gjorde testet och blev också äventyrare?

 • Camilla skriver:

  Haha min stämde så himla bra på mig : Försvararen (ISFJ-T). Jag kände igen mig i HELA den förklaringen på Myers-testet! Känns lite roligt att se att det är Försvarare jag är då jag blir galen om någon är elak mot människor omkring mig. Tycker inte om konflikter men om någon är elak så har jag inga problem med att bli obekväm för min vän/kollegas skull. Här om veckan så hade min kollega en elak kund som skällde så otroligt mycket att hon började gråta och precis innan det så ställde jag mig emellan för att ”avväpna” den här kunden med att han skulle se att det var fler som hörde på när han gormade och skrek. INGEN gör illa dom jag har omkring mig 🙂 Jag älskar såna här testar för övrigt, läste ut Omgiven av Idioter på bara någon dag och fick väldigt mycket aha-upplevelser om varför jag beter mig som jag gör eller varför jag inte går ihop med andra personer ibland. Så himla nyttigt att få lära sig saker om sig själv!

 • El Color skriver:

  Vilken bokstavskombination fick du, undrar hon som inte hunnit lyssna på podden. Själv fick jag infj.

 • Emma skriver:

  Lyssnade på er podd för första gången igår på gymmet men vet inte hur jag ska kunna fortsätta, folk kommer ju tro att man är sjuk i huvudet när man står och ler och skrattar för sig själv! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.