WORK MONDAY

Hej babes! Hoppas ni mår bra?! Jag startade dagen med ett viktigt möte. Det handlar om framtiden för en grej jag gör och jag hoppas att jag kommer till en bra lösning som passar mitt nya momlife 🙂 Så kul att jobba igen men vilket pusslande med Lou & min kille haha. Som tur är går det oftast bra <3 På onsdag ska jag vara på plåtning men annars har jag bara hemmajobb resten av veckan. Skönt! Nästa vecka har jag ett möte inbokat och resten gör jag hemifrån. Så skönt att kunna kombinera! Vill verkligen ha Lou hemma tills jag känner att hon behöver mer, men nu är det tillräckligt för henne att hänga med oss och hänga med på lite grejer med andra barn + tror det blir bra med lite öppna förskolan. För mig är det viktigt att kunna jobba i kombination med att lägga mycket tid på Lou och inte behöva sitta med massa annat när hon är vaken. Jag är effektiv när hon sover och på kvällarna. Därför behöver jag lägga bort allt som jag inte måste göra på andra.

Mitt mål är att jag ska kolla tillbaka på tiden med Lou och tänka fan vad skönt att jag lät henne vara prio. Jag har verkligen levt så sen hon föddes och nu när jag ska jobba mer är det därför viktigt att allt ska klaffa och jag kan fortsätta vara en lika närvarande mamma. När hon ska börja förskola är vår tanke att ha henne korta dagar och inte en full vecka, så det ska jag styra mitt jobb till. Som tur är kan jag jobba vilka tider som helst oftast och annars har min kille också ett ganska flexibelt jobb, men behöver jobba mycket mer än mig på dagtid. Tycker vi hittat en bra balans mellan oss som innebär att ingen behöver göra uppoffringar vi själva inte vill. Det är väldigt viktigt för mig. Vi har även blivit väldigt duktiga på att lägga från oss jobb, något vi båda var väldigt dåliga på innan. Lou har gjort oss sjukt effektiva!!

Strax ska jag åka och fixa naglarna. Tappade en för någon dag sedan och en flög av på mötet imorse hehe. Min vanliga tjej jag går till står utan salong nu så ska prova en annan idag. Vill bara fila ner dom till max för nu är dom ALLDELES för långa. Minns inte ens när jag fixade dom men tror det var i början på december. Usch, får verkligen panik av långa gamla naglar, ska bli så skönt att inte gömma händerna eller vara rädd att det flyger gamla naglar på folk. Hahaha. Ok inte så illa men ändå ni fattar nog grejen.

2 reaktioner på “WORK MONDAY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.