STRESS

Hej fina ni och tack för alla tips om resan!!!! Är så otroligt stressad faktiskt. Försöker att inte vara det men har galet mycket jobb och saker att tänka på + alla miljoner saker att tänka på inför resan. Längesen jag kände stress vilket i sig är bra och att ha mycket jobb är ju verkligen tacksamt så ska försöka ta in det som något positivt istället, men många saker och lite tid + vill verkligen försöka vara så ledig som möjligt på vår semester. Idag beställde jag i alla fall en sittdel till vår resevagn, lite kläder till Lou och bockade av det jag kunde när hon sov. Stora tjejen har vuxit ur typ 98% av sin garderob. Det kommer bli jobbkvällar deluxe i veckan, men som sagt är väldigt tacksam. Min inkomst kommer ju från kampanjer och jag är så tacksam att det går bra för mig och tacksam för er! <3 Jag har verkligen superroliga samarbeten som jag ser framemot att visa så allt känns roligt men bara lite intensiv månad 🙂

Igår spelade jag in en haul med bland annat toppen ovan. Så otroligt fin! Den kommer användas flitigt på semestern. Efter massa jobb åkte vi till Marre & Marcella en sväng och blev bjudna på så god mat och efterrätt. Lou somnade en sväng där (!!) och vi spelade lite kort. Sen hördes något från sovrummet och jag gick dit. La Lou i babyskyddet eftersom jag är rädd att hon ska ramla ur sängen. Nämen då har hon krupit UR babyskyddet och satt sig bakom dörren?! Haha!

Idag har vi lite hantverkare här också så ja, full rulle som vanligt. Några elektriska grejer som skulle fixas och balkong som inspekteras. Ja ni fattar moden haha. Nu ska jag andas några djupa andetag och koppla bort allt för att hänga med Lou. Hoppas ni har en fin dag!

3 reaktioner på “STRESS”

 • Bella skriver:

  Vad jobbigt att ha det stressigt, hoppas du härdar ut tills det är dags för resan?tänk att folk har barn i andra länder också, mycket går att fixa på plats om det är nått du glömmer tänka på?

 • Jenny skriver:

  Hej Alex! Hoppas allt är bra med dig och lilla familjen. Jag har precis fått reda på att jag är gravid och har redan börjat tänka lite på saker och ting man bör införskaffa. Nu i efterhand, vad var dit absolut bästa köp som du använt dig mest av sen när Lou kom och är det något som du köpte för att du känner att du kunnat skippa? Skulle även vara hjälpsamt med en liten budget breakdown om vad saker och ting kostar och om dina tankar kring den ekonomiska biten överlag (vet att du är väldigt bra på det efter att ha lyssnat på din och Victorias podd som btw är min måndagsräddning! Bor nämligen i Australien så jag brukar alltid starta veckan med att lyssna på er när jag går till jobbet). Tack på förhand för alla tips! Stor kram!

  • Alexandra Bring skriver:

   Stort grattis!!!!!! 🙂 Tips är att inte köpa allt direkt. T ex babysitter, babygym etc tyckte jag kändes overkill i början. För oss var det absolut ett nest, så smidigt när man åker runt med bebis eller flyttar hen hemma. Jag kan rekommendera Voksi! Vi har tvättat det typ en miljard gånger och ifall det är stort i början, vira bara filtar runt. I början kan bebisen knappt röra sig så man kan ha nestet vart som helst!!! Sen rekommenderar jag verkligen att låna typ bärsele etc om du har vänner med barn. Vi har i alla fall inte använt den så ofta så den har inte alls blivit sliten! Också – köp inte för mycket kläder i början. Lou bytte seriöst storlek varannan vecka. Sån waste även fast det känns SÅ kul! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.