MIN HELG

Hej fina! Har haft en sån helg som jag njutit av lite för mycket = inte tagit upp mobilen många gånger. Det är dock ett sätt att verkligen ha helg men jag ångrar mig alltid efteråt när jag går in här och det enda som finns i min telefon är 100 likadana bilder på Lou hehe 🙂 tur man köpte största minnet!

I fredags sa min kille att han skulle ha spelkväll med sina kompisar och jag tänkte YES nu ska jag gå genom listan med vänner jag inte träffat och vill hänga med haha, hade inte träffat Carro på en halv evighet och hon hade egentligen planerat en kväll med Lisa så båda kom hit. Dubbelt <3 Lou somnade, maten kom och vi käkade i flera timmar. När man har så kul att man glömmer tiden och inser att den är 01.23(!!!!) är det ett kvitto på en jävligt bra kväll. Vi snackade om allt från färger i personligheter till att kolla gamla bilder. Jag och Lisa kan inte fotas tillsammans, det är något som alltid blir fel. Alla bilder som finns på oss är det någon som ser galen ut haha. Det var kul att kolla tillbaka i arkivet. Tyvärr glömde jag såklart att fota något annat än maten hehe.

Innan helgen kom så byggde vi äntligen klart vårt 1500 bitars pussel. Fått massa frågor om det, köpte på CDON! Ska även köpa en pusselmatta innan vi kör igång med nästa så slipper vi plocka isär det varje gång vi har folk. Pussel + lyssna på podd och ett glas vin med min kille är verkligen magiskt när lillan somnat.

En annan sak jag älskar är att spela kort. Igår kom min killes familj hit och vi spelade ett spel som är vanligt i Libanon (kanske andra ställen också?) som heter fjorton. Det är så jävla roligt. Vi spelade det med Marre och Marcella i veckan också. Min killes mamma sov över här och Lou blev SÅ glad imorse att farmor var kvar. Så himla kul att dom kommer så bra överens och hon är så bra med Lou. Man blir ju varm i hjärtat! Vill verkligen att Lou ska lära sig arabiska och även jag lär mig lite ord samtidigt. Älskar språk och jag tycker att det är så bra att hon kan få ett språk gratis. Min killes familj pratar dock alltid svenska med varandra men försöker komma ihåg att prata lite arabiska med henne. Jag måste ju lära mig lite så dom inte kan gadda ihop sig mot mig i framtiden 😉

Idag har jag på mig det här men bilden är från i veckan. Skillnaden är att håret är i en knut och är helt osminkad. Så skönt att få vila huden lite. Nu har vi tre ganska fyllda dagar innan vi drar på torsdag. Imorgon måste vi hämta ut våra pass (jobbigt om vi hade glömt det) och jag ska fixa mina fransar äntligen, sen förbereda massa jobb. På tisdag har jag en årsavstämning + podd och sen på onsdag plåtning hela dagen. Kanske inte låter mycket för er men för mig innebär det sena kvällar med jobb eftersom jag inte är hemma när Lou sover på dagen och jag inte jobbar när hon är med mig!

Imorgon ska jag be min kille att hämta ner resväskorna från förrådet (som jag ALDRIG har varit i, är det konstigt?? Tycker sånt är så läskigt haha) och börja packa så det inte blir en jävligt stressig kväll efter plåtningen på onsdag. Det tar så sjukt lång tid att packa till Lou??? Jag är ju en hönsmamma utan dess like och kommer ta med ALLT hon behöver för en vecka och inte alls ha i åtanke att det finns saker att köpa där. Jag vill att allt ska flyta på utan att jaga ersättning eller liknande så packar hellre lite för mycket.

Fick massa bra tips av er! Har inhandlat nya leksaker som hon kommer få på planet, en badring för bebisar, bokat ett baby crib-ish på planet (finns när man flyger Emirates), monterat ihop resevagnen där vi bytt till sittdel, införskaffat uv-dräkt, hatt och kläder för varmare temp + resorb, spf50 och alvedon från apoteket. Ska köpa hem blöjor, ersättning, mat etc så allt är förberett. Vi kommer ta med resevagn + bärsele men inget babyskydd eftersom det går att boka med Taxi Stockholm till Arlanda och tydligen finns en taxitjänst i Dubai som heter Careem där man kan välja baby-taxi. Perfekt så slipper man släpa runt på en hel jävla stol! Hotellet hade även spjälsäng och har beställt hem en sjukt smidig barnstol som man fäster i bordet och är så liten. Den kommer vi även ha användning för hemma när vi hälsar på vänner. Perfekt!

8 reaktioner på “MIN HELG”

 • Sanna skriver:

  Hej! Flög till Dubai med emirates och hade en sån vagga på väggen. Kan dock säga att OM du kan söva henne hos dig hade jag gjort det istället, vi var sjukt nöjda när hon somnade och började ladda upp för film MEN självklart tändes ju säkerhetsbältes lampan efter typ fem minuter och då måste du plocka upp ditt barn = vaken tjej som känner sig superpigg i vårt fall ?.
  Och iallafall under vår resa tändes lampan hela jäkla tiden, kändes lite som en lösning för att rensa gångarna när de gick med dricka och så typ haha.
  Kan ju haft otur, men var samma sak både dit och hem! Kan vara värt att tänka på iallafall! Trevlig resa!

 • Lina skriver:

  Hej! Har helt missat att ni ska till Dubai. När åker ni? Vad ska ni göra där? Är det semester eller jobb? Har ni någon speciellt inbokat under veckan som ni ska göra? Vilket hotel ska ni bo på? Jag ska också snart till Dubai och är intresserad av allt 🙂
  Ha en fin kväll, kram

 • Amanda skriver:

  Hahah det med förrådet var det roligaste! ?

 • Martina skriver:

  Var roligt! Jag brukar spela 400 (41) med min man. Känner du till det kortspelet? ?

 • Denice skriver:

  Ni har fått så fint! 🙂 Vart kommer mattan ifrån som är i matsalen?

 • Sandra skriver:

  Gud vad skönt med en utomlandsresa! Vi ska också åka iväg i februari till varmare breddgrader! Tänkte fråga vart du köpt stolen man kan fästa vid bordet samt badringen? Skulle också behöva det nämligen 🙂
  //Sandra

 • Karin skriver:

  Det är ju superbra om Lou kan få lära sig arabiska. Avundas dem som fått ett språk ”gratis”! Vi åker till Dubai och sedan vidare till Fujairah på måndag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.