ÄLSKAR VÅR NYA MATSAL

I samarbete med Jotex

#thisisme

FÖR ALLA PRODUKTER OCH HELA KAMPANJENKLICKA HÄR

Hej fina ni! Säg hej till vår fina mysiga matsal!!! ÄLSKAR den här modellen på stolarna som vi tidigare hade i svart, dom är så otroligt sköna så blev glad att Jotex tog med dom till oss 🙂

Så roligt att kampanjen är live nu! Det är en av dom roligaste samarbeten jag gjort och jag känner att det blev så fint och genuint och att konceptet verkligen kommer fram både i videon och bilderna, det blev verkligen this is ME. När vi började prata med Jotex om kampanjen #thisisme så kände jag att matsalen var det rummet som minst representerade vår familj, det var lite kalt och opersonligt om ni förstår vad jag menar? Och hemmet representerar personen mycket tycker jag, så  då kände jag att nej, vi måste ha det lite mer familjärt här inne.

Tillsammans med Jotex stylist tog vi fram lite inspo och sen fick hon typ fria händer. Det är ju så lätt att ruta in sig på något och vi har verkligen kört safe på allt här hemma, så det var SÅ spännande att få se hur det blev. Så sjukt att få se sitt hem med så fina bilder!!!

Fina matsal!!! 

Passade på att smygfota lite egna bilder när jag hade värsta PANGbelysningen hemma! Inte riktigt samma klass 😉 Men här kan ni se lite mer hur det ser ut i matsalen utan stylistens styling. Hade velat att hon bodde hos oss och bara dukade upp fint och öppnade snygga böcker dagarna i ett haha. Vi hade verkligen en jätterolig vecka med deras team <3

Men ser ni hur stor skillnad mattan gör? Vi valde en matta som tål barn och klantiga föräldrar (vi) så att vi inte behöver känna oss oroliga när vi sitter och äter.

Några av kampanjbilderna 

Mina egna var inte i närheten av dessa bilder som Jotex grymma fotograf fotade. SÅ duktig! Tycker kampanjen blev så mysig och familjär, älskar att vi fick göra en kampanj ihop med våra små. Men, river inte era barn ner saker från bordet kanske ni tänker? Om vi säger såhär, bilderna efter dessa hade Lou rivit ner tallriken över mina vita byxor, sen när jag skulle flytta stolen så råkade jag ställa ner den på min tå hahaha!

I alla fall, om ni vill hitta alla produkter (allt från möbler, detaljer till porslin och uppläggningsfat etc) och se kampanjen i sin helhet klicka HÄR.

..och för att avsluta det här inlägget – här är min favoritbild av alla från kampanjen! <3 

6 reaktioner på “ÄLSKAR VÅR NYA MATSAL”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.