PLÅTNING

Tjena babes. Skulle kolla genom telefonen vad för snyggt jag fotat idag. Var på en plåtning med makeup och hår. Nämen inte en bildjävel (utöver det som plåtades) tog jag!??! Hatar jag mig själv eller vad händer. Haha. Aja resa imorgon = kameran kommer gå varm.

Här är en bild Vickan tog.

Var i alla fall borta nästan hela dagen och när jag kom hem och skulle ut med Loki började Lou gråta för att jag skulle gå igen. Sen satt hon fastklistrad. Lillan <3 Saknade henne också massor MEN nu ska vi hänga och göra massa mysiga saker. Hoppas hoppas flygresan går bra imorgon och att resan blir bra. Lou kan vara lite känslig vid nya miljöer så min önskan är att hon ska må bra där borta. Håller tummarna!

Nu är jag sådär sjukligt pirrig. Vi åkte ju på bröllop i marbella i somras en weekend men utöver det blir detta vår första resa tillsammans som familj. Och vår första semester ihop! Jag känner typ att jag kommer ha svårt att sova pga det… kvällen har bestått av att packa klart Lous väska, min väska och sen har vi storstädat. Vi städar ALLTID innan vi ska åka bort för att den bästa känslan som finns är att komma hem till ett helt nystädat hem. Längtar redan haha. Men jag ska försöka att inte ha hemlängtan och bara njuta av att jaga Lou i härligare väder 😉 Min kille ska även försöka vara så ledig som det går. Ser framemot resturangbesök, bad, strosande och vad nu Lou är villig att göra. Har inga förhoppningar utöver att vi ska umgås massor.

Men imorgon blir det först att bocka av lite jobb sen när vi åker ut mot flygplatsen ska jag försöka koppla bort allt förutom lite updates till er och några roliga kampanjer som ska upp.

Nu ska jag försöka varva ner lite. Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.