VACAY

Hej fina ni! Hoppas ni mår bra?! Ber om ursäkt för frånvaron men jag njöt så mycket av att bara få vara med familjen. Vi har det så galet bra här. Lou har aldrig varit så lycklig som hon är här <3 lilla hjärtat. Redan min bästa semester någonsin 🙂 Flygresan började dock inte bra. Lou skrek som en galning och efter kramp i vaderna, armarna och nacken lyckades jag till sist få henne att somna i sitt crib som vi förbokade med Emirates (tips)! Sen vid landningen så sov hon så djupt att vi kunde flytta över henne till mig, så det gick toppen. Hade dock en riktig stresskänsla hela resan. Trodde att jag skulle bry mig om andra när hon skrek men tyckte bara så jävla synd om henne. En tjej som lyssnar på podden skrev att min kanindräkt på henne funkade så kanske gällde övriga också 😉 faktiskt första gången Lou skrikit ”in public” så kanske därför jag blev lite stressad undermedvetet?

Sen har det varit full rulle. Lou sover aldrig länge i vagnen och vi vill inte hänga hela semestern på hotellrummet så vi passar på att äta lite och andas medan hon sover på dagen sen på kvällen sover hon sin andra nap i hotellrummet. Hennes sovtider passar väldigt bra här eftersom det är +3h och då kan vi hitta på saker på kvällarna 🙂 igår åkte vi till JBR och ikväll tänkte vi dra på nån mall eftersom hon kört någon slags sovmaraton. Säkert trött efter mindre sömn och massa lek i poolen. Hon ÄLSKAAAAAAR att hänga med oss i poolen. Hon glider runt i sin floatie och ser ut som världens boss. Så jävla gulligt! Nu sitter vi på balkongen för att hon är så lättväckt, jag i bikini och båda sjukt kissnödiga haha! Blir nog dags att väcka henne snart och dra oss iväg. Men jag ville bara kika in och säga att jag lever mitt bästa liv just nu. Att se henne så glad fyller mig med lycka. Vi hinner hänga alla tre så mycket och det är helt fantastiskt. Har faktiskt inte ens hemlängtan än och det har jag jämt annars mvh HSP. Men – nu har jag bara 2% batteri och laddaren är inne hos Lou. Vi hörs senare! Puss

3 reaktioner på “VACAY”

  • Klara skriver:

    Hej! Jag brukar aldrig kommentera bloggar men nu kan jag inte låta bli. Jag blir nämligen så glad att höra hur bra du har det på semestern, så välförtjänt! Fortsätt njut och ha det så himla bra! Kram

  • Sandra Lindblad skriver:

    Ser så himla mysigt ut! Måste bara fråga, sover hon på natten utan problem mellan er i hotellsängen? Jag ska resa med min familj och min 10 månaders för första gången och har nu börjat noja lite över nattsömnen! Han sover jättebra i sin säng hemma, men mindre bra i resesäng när vi är iväg!
    Ha de gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.