VACAY UPDATE

Hej fina! Till att börja med: vad fina ni är som delade med er på min senaste post <3 Så glad att jag kan sammanföra personer med liknande erfarenheter och göra att folk inte känner sig lika ensamma med saker som kanske inte pratas om så mycket. Så tack för att ni är så öppna! <3

Såhär såg jag ut igår. Lite piffigt med rött?? Lou sov så länge att jag hade gott om tid att sminka mig. Satt och kollade på utsikten och riktigt njöt. Vi käkade middag på JBR igår. Vi gick till Shake Shack. Min kille ville gärna äta något av det vi redan ätit så det fick bli en favorit i repris 🙂 Mitt favoritställe i världen när det kommer till hamburgare.

I förrgår åkte vi till Dubai Mall men det kändes lite overkill med baby. Mall of Emirates funkade mycket bättre + mycket bättre lekhörna. Lou vill ju bara röja runt och blir uttråkad av att vara stilla för länge. Vi får se om vi åker iväg nåt mer!

Jag och min lilla tjej. Så gullig i shorts med lilla magen som sticker ut. Vill äta upp henne! Hon har varit så social här och har t o m fått en 4-årig kompis från Danmark som frågar efter Lou direkt hon vaknar. Hon är så himla söt och idag köpte hon en klämmis och tog med till Lou + att hon vaktar hennes leksaker i poolen så ingen ska ta dom haha! Verkligen så söt tjej. Det närmsta Lou någonsin kommer komma en storasyrra hehe.

Idag sa t o m hennes nya kompis att Lou var lite sur. Lou vaknade 5.40 svensk tid av att det var ljust i rummet (hon är så känslig för det), och sen har hon varit så missnöjd. Hon sov tre gånger men det hjälpte inte riktigt, såg dock stt hon även gått in i en ny fas så kanske en kombo? Nu är hon i sitt sjunde språng. Men vi lyssnade på Lou så gick upp från poolen och hängde på rummet istället. Vi tog en middag på hotellet och slängde i oss maten samtidigt som vi matade Lou. Sen blev hon lite gladare när vi hängde på rummet och då gick vi en sväng på hotellet och hämtade glass. Som Lou fick smaka! Första gången hon smakar glass så ni kan ju tänka er reaktionen…

Såhär har Lou börjat göra när hon tycker att något är supergott!? Hon gör så i sin barnstol också. Kastar bak huvudet och gör massa miner. Så gulligt! Hennes frilla har förövrigt spårat ur helt här, nu har hon helt lockigt hår? Vet inte riktigt vart det kom från då min kille har någon våg där framme men inget mer och jag har spikrakt hår. Men garanterat från hans sida iaf 😉

Igår kände jag att vi ville senarelägga hemresan men efter idag känns det rätt skönt att vi snart ska hem. Lous humör styr verkligen mig till 100%. Vill bara att hon ska sova gott och vara glad! Hoppas våra rutiner inte blir helt förstörda innan vi hunnit komma hem. Var så jävla yolo när vi kom men nu känner jag att vi hade det jävligt bra hemma haha!!!

Nä nu ska jag ta en klunk vin och kolla på matlagningsprogram. Semesterrrr!

1 reaktion på “VACAY UPDATE”

  • Y skriver:

    Hej! Lou är verkligen underbart söt!
    Jag har en fråga Alexandra, jag tänkte köpa en likadan soffa som ni men undrar vad färgen ni valde heter?
    Hoppas verkligen du svarar

    Ha det bäst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.