SJUKSTUGA

..Inte så överraskande kanske men nu är även jag sjuk! Försökte förneka det in i det sista. Idag myser vi hemma och jag har inte ens vågat dricka vatten. Finns inget värre än att kräkas. Har riktig spyfobi. Tbt till att vara gravid, uhh.

Lou lärde sig dock att säga Tack idag så det lever jag på. Kikar in igen när jag mår bättre. Kram

4 reaktioner på “SJUKSTUGA”

 • Johanna skriver:

  Krya på er 🙂

 • Petra skriver:

  Krya på er!!
  Jag måste bara fråga vad som är så bra med Pampers som du skrev om i storyn? Jag har en liten 1månaders gosse här hemma och använder mest libero hittills då Pampers 1 är för stort (liten kille) men velar vad man ska köra på sen. Hör gärna lite för- och nackdelar 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Jag tyckte libero var bäst då, gillade inte alls Pampers. Men nu är Lou på touch 5 på Libero och den håller inte tätt, Pampers var högre upp och hade en bättre passform över rumpan! 🙂 dvs inget läckage för oss i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.