MIN FÖRSTA LÄNGTAN

Hej fina ni, hoppas ni mår bra?! Har verkligen haft NOLL energi efter magsjukan. Inte bara pga att jag vart sjuk, Lou är fortfarande inte 100 och hennes sömn har varit kaos. Vilken inre stress när inget man gör hjälper. Så sjukt, hon vaknade just när jag skrev den meningen haha. Men idag har jag istället använt min lilla kraft till att köra en stor rensning (och obligatoriskt bad/dusch av varje millimeter)!!! Älskar att städa efter sjukdom. Känns som att man städar ut allt sjukt. Förutom att de tagit typ 1.5 h att söva henne när det väl gått så har jag gjort det bästa av dagen helt enkelt.

Just idag fick jag en längtan framåt i tiden. Tills att Lou är stor nog för att för oss ska kännas ok att hon sover borta en natt. Sa till min kille att DÅ ska vi boka hotell och köra en staycation här i Stockholm någonstans mysigt, käka en sjukt god middag och dricka shots ihop. Haha, kanske konstig längtan att ha men det är verkligen en sån grej jag saknar. Första grejen jag och min kille gjorde ihop utanför Stockholm var att åka till Göteborg och gå på Lisebergs julmarknad. På kvällen när vi kom åkte vi till något random tapasställe och tog in en flaska vin. Vi blev båda sådär runda om fötterna och skrattade så mycket, hade världens bästa kväll. Har nog sett lite väl många alla <3 poster på IG 😉 Men det är mysigt att tänka på såna kvällar när man sitter här helt nergången efter magsjuka och Lou vaknar och skriker med jämna mellanrum.

Hoppas att ni har haft en mysig dag oavsett hur ni spenderat den. Min var väldigt mysig oavsett <3

3 reaktioner på “MIN FÖRSTA LÄNGTAN”

  • Klara skriver:

    Förstår dig till fullo! Jag sitter och drömmer om en weekend någonstans bara vi två, massa bubbel, inga tider att passa… fast bebisen bara är 7 månader. Man blir så mätt på allting ibland och längtar efter att vara icke behövd och bara fri. Man får försöka tänka att det kommer. Kram till dig och styrka från en mamma till en annan.

  • Rebecca skriver:

    Såå skönt med lite igenkänning!! Vår 6-månaders som i vanliga fall sover rätt okej är numer vaken halva nätterna. Så sjukligt frustrerande när man inte kan hitta en anledning…. Detta tar mig tillbaka till när storasyster var bebis och vi aldrig sov, fattar inte hur vi överlevde…. lite egentid och sova en hel natt hade inte suttit fel ??

  • Mp skriver:

    En undran..vad är det som gör att hon inte kan sova borta. När allt är som normalt dvs ? Har hon många uppvak? Min son sov borta from 6 månader då vi gav ersättning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.