1-års kontroll

Hej fina! Vad roligt att få läsa alla era svar angående åldersskillnad på barnen. Det var verkligen spridda skurar och såklart måste man känna efter själv, men så intressant att få höra 🙂

Idag hade vi tid för Lous 1-års kontroll. Drygt 9.9 kg och 74 cm. Hon är på pricken på kurvan. Vikten tog hon igen snabbt (hon går efter 12 mån nu, men när hon föddes räknades den på det som nu är 10 mån eftersom hon föddes tidigt) och nu har hon även kommit ikapp både längd och huvudomfång. Dom sa att det känns som att Lou är ikapp med allt så jag får väl helt enkelt sluta tänka att hon är prematur snart! Vi pratade även om att gå, att många barn inte börjar gå fram till 18 mån. Sa att jag inte tränar Lou att gå nånting typ (hehe för att vara ärlig tycker jag det är rätt skönt att hon inte gör det) och hon sa att det inte alls är dåligt så det var skönt. Jag tänker att ju senare Lou börjar gå ju mer konsekvenstänk kommer hon ha fått, sen får man väl se med det.

Sen fick lillan sin 1-års spruta, eller ja två stycken. Hon blev superledsen på ett sårat sätt, alltså hon skrek inte bara grät tyst typ och var väldigt ledsen men hon glömde snabbt det. Ont i hjärtat som alltid. Nu får vi se vad status blir på henne efter det här Nu sitter jag och bockar av lite jobb då Lou sover, är så SJUKT trött men ska fan dra mig till gymmet. Tänkte ifall jag skulle napa istället men hoppas på att det ska ge mig samma energi. Sen ska jag dra förbi drop-in för att få nya p-piller. På tal om syskon 😉 Skulle fixat det förra veckan men det var inte läge med alla sjukdomar. Så nu var det verkligen dags!

Igår var Marre och Marcella här, vi hade så mysigt men somnade 00 och det är sent för mig nu haha! Förut somnade jag alltid vid 01 men det går liksom inte. Skönt att jag har fått rätsida på dygnet efter Lou. Jag brukar lägga mig 23 senast. Sen inatt vaknade jag med värsta illamåendet och svettningar?! Trodde seriöst att jag blivit sjuk igen men min kille hämtade vatten till mig och sen somnade jag om och mådde bättre. Käkade Naproxen mot min nackspärr, brukar typ aldrig äta sånt och har lite känslig mage så kanske därför.. men nackspärr + bebis som vill bli buren = inte den bästa kombon så har inte tid att vänta ut det. Googlade just och svettningar och illamående var tydligen vanliga biverkningar med magsmärta. Då var det löst! Tänker att träningen idag får göra susen och att jag ska må bättre sen i nacken och tröttheten. Hoppas!

6 reaktioner på “1-års kontroll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.